FASHION GURU

Inače je gola ili polugola, što je sad ovo?

23.10.2013 u 11:20

  • +4

Fashion Guru

Izvor: Promo fotografije / Autor: Ivo Kosanović

Bionic
Reading

Maja je gola ili polugola, ali ovo ne kužim, komentirao je ovotjedni styling Maje Šuput Fashion Guru, dodajući i kako smo se nagledali dobrih nogu Jelene Rozge, a, naravno, primijetio je i kako je Aleksandra Grdić mršavija nego ikada

Jelena Rozga bome je iznenadila, a Feshi joj savjetuje kako bi trebala češće mijenjati svoj modni izričaj, jer smo se njezinih dobrih nogu već nagledali.

Glumica Judita Franković pokazala je svoje najbolje izdanje i ovaj je put stvarno dobro odglumila ulogu dive iz zlatnog holivudskog doba.

Outfit Bojane Gregorić nije baš za poludjeti, ali Fashion Guru ne sumnja kako će uvijek besprijekorno odjevena Bojana drugi put zabljesnuti.


'Kad si Korana Gvozdić, onda ti dosta često sve dobro stoji pa tako i lude pruge', pun je hvale naš modni znalac. Drago mu je i da se Korana napokon riješila šalova koje je stavljala kada je trebalo i kada nije.

No styling Maje Šuput naprosto ga je iznenadio. 'Ovo nije ona', čudi se Feshi. 'Maja je ili gola ili polugola, ali ovo ne kužim', komentira.

Riječi hvale sačuvao je i za Barbaru Kolar kojoj pak savjetuje da više ne mršavi. I Alekandra Grdić poradila je na liniji i 'stesala se do granicaneprepoznatljivosti'. O njezinu modnom izričaju pak mogle bi se pisatidoktorske dizertacije.

Mirna Zidarić pretjerala je s printevima, a uzorak zebre sam je po sebi agresivan.