MODNA INSPIRACIJA

Imamo nekoliko ideja kako svoju omiljenu midi haljinu možete nositi tijekom cijele godine

08.01.2021 u 14:53

Bionic
Reading

Postoji pregršt razloga zašto su haljine omiljeni odjevni komad u ormarima žena diljem svijeta. Dovoljno je da preko glave navučete omiljenu haljinu i uskočite u čizmice ili sandale i spremni ste za polazak. Sada kad se život polako vraća u normalu, možemo nastaviti s uobičajenim odijevanjem i, naravno, nošenjem haljina, a ukoliko ne znate kako ih kombinirati, inspiraciju uvijek možete potražiti na Instagram profilima slavnih fashionistica. Ovog puta izdvojili smo nekoliko prijedloga za sva godišnja doba

Haljine su nam neprestano u glavi, još od karantene tijekom koje smo razmišljali hoće li ikada doći vrijeme kada ćemo se opet moći srediti za izlazak s prijateljicama, božićni domjenak ili subotnju špicu. 2020. nam je svima dobrano pomrsila planove, no ušli smo u 2021. i valja se okrenuti pozitivnim mislima i novim planovima.

Možemo se samo nadati da će se život uskoro vratiti u normalu, da ćemo konačno moći ispijati kavu u kvartovskom kafiću, bezbrižno uživati na koncertu omiljenog benda i neopterećeno putovati i sakupljati uspomene. Mnogi se polako iz kućnog ureda vraćaju na svoja stara radna mjesta, pa je to za sada barem jedna dobra prilika da isfurati haljine koje već neko vrijeme vise u vašem ormaru.

Iako je ove sezone naglasak stavljen na mini haljine, midi modeli su ti koji su vječni i koji nećete tako lako izaći iz mode. Osim toga, primjereniju su za posao, a uz pomoć modnih dodataka stajling u trenu možete pretvoriti iz poslovnog u trendovski.

  • +39
Najljepše haljine iz high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

U zimskim mjesecima haljine uskladite s čizmicama i tenisicama te vunenim vestama i elegantnim kaputima, dok u proljetnim mjesecima te iste haljine mogu izgledati odlično u kombinaciji s balerinkama i sling back štiklama, a veste i kapute zamijenite košuljama, natkošuljama, laganim jaknicama i sakoima.

Inspiraciju smo potražili od koga drugog nego Instagram zvijezda koje modu imaju u malom prstu. Slavne fashionistice imaju pregršt ideja kako midi haljine nositi tijekom cijele godine.

Košulja-haljina + visoke čizme

Iskopiraj stajling

Kožni kaput + cvjetna haljina + bijele gležnjače

Iskopiraj stajling

Crna dolčevita + traper haljina

Iskopiraj stajling

Pletena haljina + štikle

Iskopiraj stajling

Haljina 'A' kroja + 'ružne' sandale

Iskopiraj stajling

Lepršava haljina + statement cipele

Iskopiraj stajling