MODNA INSPIRACIJA

Imamo najbolji dokaz: Gola ramena su detalj koji pouzdano pristaje svima i pomlađuje u trenu

22.04.2022 u 09:28

Bionic
Reading

Pilar De Arce, španjolska influencerica s nenadmašnim stilom, stalno iznova dokazuje kako je njezin Instagram profil nepresušno modno nadahnuće

Kreativna Španjolka svojim je najnovijim stajlingom očarala brojne obožavatelje i po tko zna koji put briljirala modnim izborom.

Njezin profil na Instagramu nepresušno modne nadahnuće bez obzira imate li 20 ili 50 godina, a to je potvrdila i svojim najnovijim lookom kojim je izazvala opću euforiju.

Markantna Španjolka ima impresivnu kolekciju odjeće, a zasigurno jedan od njezinih omiljenih komada koje rado nosi su ženstvene haljine.

  • +15
Haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Pilar je ponovno oduševila predivnom crvenom haljinom s potpisom brenda Gioadri Milano načinjenoj od lepršave crvene tkanine koja je naglasila njezinu vitku figuru.

Da je detalj golih ramena itekako poželjan modni detalj koji svima dobro bez pristaje bez obzira na dob potvrdila je i Pilar ovom kombinacijom kojoj je teško naći manu.

Stajling bez greške vitka Pilar upotpunila je zlatnim remenom, statement narukvicama i upečatljivim natikačama efektnog uzorka.

Inače, trend golih ramena nevjerojatno laska svim ženama jer sva ramena izgledaju dobro, a to je uostalom dio tijela koji nikad ne stari, kako je svojedobno izjavila legendarna američka dizajnerica Donna Karan.

'Zašto ne biste pokazale ramena! To je vjerojatno jedini dio ženskog tijela na kojem se nikad ne debljamo. Zato ih slobodno pokažite. Kad sam jednom prigodom nosila kreaciju s golim ramenima, svi su me kritizirali. Ali kasnije su se u tome pojavile Liza Minnelli i Hillary Rodham Clinton izazvavši pravu modnu senzaciju', rekla je tad Karan.