ODUŠEVio STILOM

Ima pet godina, a već je proglašen najbolje odjevenim članom kraljevske obitelji

02.08.2018 u 10:41

Bionic
Reading

Sa samo pet godina britanski princ George zabavljao je svjetske vođe, uživao na međunarodnim turnejama i pohodio najprestižnija kraljevska događanja, a ugledni britanski magazin Tatler sada ga je uvrstio na godišnju listu najbolje odjevenih slavnih osoba u aktualnoj godini

Britanski princ George najmlađa je osoba na Tatlerovoj listi najbolje odjevenih slavnih osoba, a društvo mu, između ostalih, čine majka Kate Middleton, strina Meghan Markle, 92- godišnja baka, kraljica Elizabeta, glumica Lily James, odvjetnica Amal Clooney i glazbenik Harry Styles.

  • +13
Princ George Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prema navodima uredništva prestižnog magazina princ George, koji se redovito može ugledati u statement hlačama, džemperima bez rukava i čarapama do koljena, 'utjelovljenje je Christophera Robina'.

  • +19
Princ George Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Georgeova majka, Kate Middleton, poznata je po navici modnog recikliranja i miješanja skupocjenih odjevnih komada s cjenovno pristupačnima koju uredništvo magazina Tatler posebno ističe i cijeni.

Najstarija osoba na Tatlerovoj godišnjoj listi najbolje odjevenih slavnih osoba, kraljica Elizabeta, opisana je kao osoba s 'najmoćnijim stilom odijevanja' koja ne skriva ljubav prema odvažnim bojama i upečatljivim cvjetnim uzorcima.

  • +2
Kraljica Elizabeta Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Iznenađujuće, nova pripadnica britanske kraljevske obitelji, Meghan Markle, također se pojavila na godišnjoj listi Tatlera kao i rođakinja princa Williama i Harryja, Lady Amelia Windsor.

'Kalifornijska supruga princa Harryja u potpunosti nas je oduševila svojim odabirom Givenchy vjenčanice i redefiniranjem suvremenog kraljevskog izgleda', ističu u magazinu.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vojvotkinja od Cornwalla (71) sedmi je član kraljevske obitelji čiji je stil odijevanja zavrijedio odobravanje magazina Tatler, a izvan kraljevske kategorija bilo je pregršt nekonvencionalnih odabira najbolje odjevenih.

Pjevačica Dua Lipa zavrijedila je mjesto Tatlerovoj listi, kao i glazbenik Harry Styles koji na crvenim tepisima redovito oduševljava odabirima otkačenih odijela u glam rock maniri slavnoga Micka Jaggera.

  • +9
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glumački par Lily James i Matt Smith također su uvršteni na Tatlerovu listu, kao i jettseterice Lady Jean Campbell, Sabine Gety i Debbie von Bismarck.

Tatlerova godišnja listu najbolje odjevenih slavnih osoba bit će posebno predstavljena u nadolazećem rujanskom broju magazina.