MJESEC ZDRAVOG OSMIJEHA

Ima li vaš pas zdrave zube?

05.03.2010 u 12:06

Bionic
Reading

Zdravlje zuba i desni postaje sve važnije u općem zdravstvenom stanju pasa, jer čak četiri od pet pasa iznad tri godine starosti pati od bolesti zuba i desni, a svega pet posto vlasnika svjesno je da bi njihov ljubimac mogao imati taj problem. Zato u Mjesecu zdravog osmijeha Pedigree® za vašeg ljubimca organizira besplatan pregled zuba i desni kod registriranih veterinara

Ove godine pregled se obavlja u čak 70 veterinarskih ambulanata, a osim temeljite kontrole zuba i savjeta o oralnoj higijeni vašeg psa nagrađujemo vas i prigodnim poklonom. Zajedno s vama i brojnim veterinarskim ambulantama koje su se odazvale i sudjeluju u akciji Mjesec zdravog osmijeha, pokušat ćemo smanjiti učestalost bolesti parodonta, a time neposredno utjecati i na smanjenje drugih bolesti pseće populacije.

Kako do besplatnog pregleda?

Besplatan pregled možete obaviti u dva jednostavna koraka:
1. Otiđite na www.pedigree.com.hr i provjerite na popisu veterinarskih ambulanata u kojoj vama najbližoj možete obaviti besplatan pregled zuba i desni.
2. Nazovite ambulantu te dogovorite datum i vrijeme pregleda.

Iskoristite ovu priliku i dovedite svog ljubimca na besplatan pregled te se posavjetujete sa stručnjacima o pravilnoj njezi zuba i desni.

Pravilno održavanje oralne higijene očituje se u svakodnevnom čišćenju zuba i desni, a danas, kada osim četkica za ljubimce imamo i grickalice koje, osim što su ukusne, učinkovito otklanjaju zubne naslage, taj posao ne predstavlja nikakav problem. Vašeg ljubimca u sklopu akcije nagradit ćemo Pedigree® DentaStixom™ koji svojim jedinstvenim oblikom i teksturom temeljito čisti zube i desni, a redovitim korištenjem smanjuje nastajanje zubnih naslaga čak i do 80 posto. Brinite se o zdravlju zuba i desni svog ljubimca, dovedite ga na besplatan pregled i jednom dnevno čistite njegove zube DentaStixom™.