DODJELA EMMYJA

Ima li gorih haljina za crveni tepih?

23.09.2013 u 10:46

  • +6

Najružnije haljine s Emmyja

Izvor: Guliver/Getty Images / Autor: Getty Images

Bionic
Reading

Nagrade Emmy su dodijeljene i pobjednici slave, a modni kritičari trljaju ruke jer i ovaj put neki celebrityji nisu znali odabrati dobar komad odjeće za crveni tepih

Kritičari su već napisali kako je Lena Dunham definitivno među najgore odjevenima na crvenom tepihu povodom dodjela nagrada Emmy. Zelena Pradina haljina s cvjetnim uzorkom nije laskala njenoj punašnoj figuri.

Uz Lenu na vrhu liste najgore odjevenih bila je i Zosia Mamet jer se mnogi ne mogu odlučiti da li je grozniji crni komad kože na grudima, prozirni bijeli materijal iznad ili pak kroj donjeg dijela koji nikako nije istaknuo njenu figuru.

Prozvana je bila i Paula Abdul koja je odjenula usku sjajnu haljinu pa svi kažu da je izgledala poput kipića za pobjednike. Jessica Lange odjenula je Escadinu elegantnu haljinu, no gornji dio je vrlo problematičan jer print djeluje kao da ga je išaralo malo dijete.

Na listi najgore odjevenih našle su se i Connie Britton zbog haljine koja ima uzorak poput starinskih zavjesa, Lily Rabe jer je izgledala kao da je spojila dvije haljine jer nije imala novca za novu te Constance Zimmer čija je haljina izgledala kao skup nekoliko ideja koje nikako ne idu ruku pod ruku.

Gia Coppola odjenula je pak koktel haljinu s nekoliko slojeva ispod struka koji su neugledno stršali na sve strane, a cipele u istoj boji podsjećale su na ideju maturalne večere umjesto dolaska na crveni tepih. Iako se uvijek čini da se s crnom haljinom ne može pogriješiti, to su uspjele dvije dame - Amanda Peet i Vera Farmiga. Haljina Amande Peet užeg je kroja, ali od neobičnog prozirnog materijala, a Farmiga se izgubila u crnini te se od njene kreacije mogla napraviti bar još jedna solidna haljinica.