SUSAN SARANDON

Ima figuru iz snova, tko bi joj dao 70?

04.09.2017 u 11:22

Bionic
Reading

Iako je zakoračila u 70-e, slavna Susan Sarandon i dalje vrijedno ruši stereotipe kad je riječ o smjelim odjevnim kreacijama. Raskošne obline i ovaj je put vješto istaknula i okupljeno mnoštvo potpuno oduševila na crvenom tepihu filmskog festivala u Veneciji

U društvu sinova, 25-godišnjeg Milesa i 28-godišnjeg Jacka Henryja, legendarna Susan Sarandon potrudila se da svi govore samo o njoj zahvaljujući laskavoj haljini brenda Hugo Boss, u kojoj se pojavila na crvenom tepihu u Veneciji.

Svečanu kreaciju poznati njemački brend stvorio je isključivo za nju, a detalji poput proreza na području nogu, koji je otkrivao satensku podstavu, i srcolikog kroja dekoltea savršeno su odgovarali prepoznatljivim oblinama holivudske dive.

Objavu dijeli HUGO BOSS (@hugoboss)

Iako se nekoliko puta našla na meti modnih kritičara, Susan Sarandon ne odustaje od seksepilnih svečanih izdanja kojima naglašava mladolik izgled i zavidnu liniju s fokusom na dekolteu.

Novo izdanje zaokružila je parom crnih cipela u špic s minijaturnom petom, dok se po pitanju modnih dodataka tradicionalno odlučila za sunčane naočale i upečatljiv nakit, poput glomazne narukvice koja je prikrivala dugi rukav haljine.

  • +7
Susan Sarandon Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Vjerujte mi da sam se i ja šokirala činjenicom da mi je 70 godina! Stalno mislim da sam nešto mlađa, valjda zato što se tako osjećam. Čudan je to osjećaj, a u čemu je tajna mladolikosti? Pa, iskreno, mislim da je najvažnije ne odustajati. Ne odustati od svojih snova, biti aktivan, raditi, ne predati se i ne pušiti! Bitno je i piti vodu, biti u ravnoteži, ne ići u krajnosti... Treba izbjegavati i alkohol, iako ja volim uz večeru popiti čašu vina. Ali važni su i geni, a u mom slučaju zahvaljujem mami', svojedobno je izjavila u intervjuu za britansko izdanje magazina Vogue.