SUSAN OTVORENO

Otkrila tajnu: Evo zašto u 70. izgleda tako dobro

21.05.2017 u 13:13

Bionic
Reading

Susan Sarandon ni sa 70 godina ne želi odustati od svojih izazovnih outfita zahvaljujući kojima je bila u središtu pozornosti ovih dana u Cannesu

Crvenokosa filmska diva koja osim izgledom osvaja i svojim samouvjerenim stavom, podignula je temperaturu na crvenom tepihu u Cannesu u plišanoj haljini Alberte Ferretti te u neobičnoj haljini-kaputu, a o njezinu se upečatljivom dekolteu pričalo danima.

Za britansko izdanje Voguea otkrila je tajnu svog nevjerojatnog izgleda.

'Vjerujte mi da sam se i ja šokirala činjenicom da mi je 70 godina! Stalno mislim da sam nešto mlađa, valjda zato što se tako osjećam. Čudan je to osećaj, a u čemu je tajna mladolikosti? Pa, iskreno, mislim da je najvažnije ne odustajati. Ne odustati od svojih snova, biti aktivan, raditi, ne predati se i ne pušiti! Bitno je i piti vodu, biti u ravnoteži, ne ići u krajnosti... Treba izbjegavati i alkohol, iako ja volim uz večeru popiti čašu vina. Ali važni su i geni, u mom slučaju zahvaljujem mami', rekla je Susan.

Glumica koja je ušla u legendu zahvaljujući ulozi u kultnom filmu ‘Thelma i Louise’, kazala je i da nikad ne zaboravlja na hidratantnu kremu.

Dodala je i da su u 70-ima i 80-ima žene imale više stila nego danas te da se modi pristupalo s više maštovitosti, hrabrosti i s originalnijim idejama.