DEMANTIRAO VEZU

Igor: Nisam s Milom Horvat, niti sam ikad planirao biti

22.10.2009 u 10:34

Bionic
Reading

Mila Horvat ipak nije u vezi s Igorom, koji je demantirao bilo kakvu povezanost s lijepom voditeljicom, istaknuvši da je s njom bio tek dva puta na piću

Igor Maksimilijanović otkrio je da nikada nije ni planirao biti u vezi s Milom Horvat, iako je samac i nema obitelj. Ističe da mu se podmeće te smatra da se sve to nije slučajno dogodilo.

'S Milom nikada nisam bio, nisam planirao niti planiram ikada išta imati', kazao je Igor ekskluzivno za Večernji list, iako su u Storyju objavljene fotografije ovog para na kojima joj on dira kosu. Naime, par je zajedno izašao iz fitnes centra, a Igor je voditeljicu dopratio do auta. Iako se nisu poljubili, Maksimilijanovićev nehajni dodir Miline kose naveo je mnoge da pomisle kako se radi o novom ljubavnom paru.

'Mila i ja upoznali smo se u teretani prije nekoliko mjeseci. Jedino zajedničko što imamo je trenerica fitnesa. Dva puta smo popili piće u fitnes centru i to je to', rekao je Igor te dodao kako nikada s voditeljicom nije bio izvan fitnes centra.

Iako Story tvrdi kako su viđeni u romantičnoj šetnji blizu šestinske crkve, navodni Milin ljubavnik i to je oštro demantirao kazavši kako je zadnji put šetao kada mu je bilo 18 godina.