SEZONSKI HIT

Idealna zamjena za vruće hlačice: Bermude od trapera s razlogom dominiraju stajlinzima modnih ovisnica

26.05.2022 u 14:56

Bionic
Reading

Kao i brojni drugi trendovi koji su vrhunac popularnosti doživjeli 90-ih godina I početkom milenija, bilo je za očekivati da će se i bermude kao prepoznatljivi odjevni komad vratiti na modnu scenu u velikom stilu

Modeli kratkih hlača na čelu s klasičnim bermudama i ove godine slove za veliki trend, a osim kolekcija renomiranih dizajnerskih brendova, ove prepoznatljive hlače podjednako krase police pristupačnih high street trgovina.

Kao logičan nastavak trenda omraženih bicki hlače bermude, s posebnim naglaskom na inačicama od trappera, posljednjih godina postale su omiljenim odabirom ljubiteljica mode u toplim mjesecima.

Različiti stajlinzi uz kratke hlače od trapera

Ako želite postići ležeran look, traper bermude kombinirajte uz omiljene Birkenstock sandale i predimenzioniranu košulju muškog stila. Završni pečat možete dati dodacima poput torbe s printom, ogrlicom od perli ili turbanom koji se pokazao idealnim ljetnim dodatkom za kosu.

Ukoliko vam je namjera postići uglađeniji izgled s traper bermudama u glavnoj ulozi, isplati ih se nositi s jednostavnim topom i blejzerom koji će im darovati sofisticiranost. Ovom looku možete dodati sandale na petu i trendovski model torbice na rame, baš kao što čine ljubiteljice mode s Instagrama.

Još jedan outfit s kojim ćete također uspjeti je onaj od traper bermuda i klasične košulje u trendi boji poput fuksija ružičaste ili zelene. Ova kombinacija nikada ne izlazi iz mode i vrlo je udobna.

  • +12
Kratke hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije