FURA SVOJ STIL

Iako slovi za modnu ikonu koja ažurno prati aktualne trendove, Olivia Palermo ovog se prolaznog komada ne odriče baš nikad

29.01.2021 u 15:32

Bionic
Reading

U odnosu na brojne svjetske trendseterice i unatoč činjenici da ni jedan Tjedan mode ne može proći bez njene prisutnosti, američka ikona stila Olivia Palermo dugi niz godina vjerna je klasičnim odjevnim komadima, a njen uvjerljivo omiljeni komad odjeće su skinny traperice

Lik spisateljice Carrie Bradshaw iz kultne serije 'Seks i grad' u njezinoj pretposljednjoj sezoni glavnoj urednici magazina Vogue izjavila je da možda nema pojma o muškarcima, ali zato zna sve o cipelama, a navedeno u slučaju američke trendseterice Olivije Palermo posebno dolazi do izražaja.

Kada je u pitanju odabir odjevnih komada i dodataka koji u paru čine skladnu cjelinu, njezin je najveći talent, a navedeno je ponovno imala priliku potvrditi na ulicama voljenog New Yorka gdje stanuje s dugogodišnjim suprugom, njemačkim manekenom Johannesom Hueblom.

34-godišnja influencerica, za čiju se naklonost u prvim redovima modnih revija bore vodeće modne kuće, i ovog je puta svoj stajling začinila statement cipelama - ružičastim stiletto štiklama koje u kombinaciji s točkastim čarapama stajlingu daju chic izgled.

  • +5
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Ružičasta će u narednim mjesecima biti boja koja će obilježiti proljeće i ljeto 2021., a to lijepa Olivia itekako zna. No, ono što nikako neće biti 'in' i poželjno na ulicama svjetskih gradova su skinny traperice koje ove sezone zamjenjuju ležerni modeli širokih nogavica.

Ma koliko široke traperice bile popularne, slavna influencerica ne može se zamisliti u njima. Ona je skinny trapericama vjerna godinama i nipošto ih se ne planira odreći. Mršavicama poput nje skinny traperice izvrsno pristaju, a Olivia ih u svom ormaru ima zavidan broj.

  • +17
Olivia Palermo u skinny trapericama Izvor: Profimedia / Autor: Brett Kaffee/Thibault Monnier, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Ipak, pogriješili bismo kada bismo rekli da njene uske traperice ne izgledaju odlično u kombinaciji s ovim cool kaputom s dodatkom perja i šljokica i statement štiklama. Kada je moda u pitanju, Olivia itekako zna što radi.