UVIJEK SA STILOM

I u osmom desetljeću osvaja ljepotom: Profinjen make up Helen Mirren savršen je za sjedokose dame

01.03.2022 u 14:20

Bionic
Reading

Slavna glumica Helen Mirren na nedavnoj je dodjeli SAG nagrada dobila vrlo vrijedno priznanje - nagradu za životno djelo, a za svoj je stajling koji je nosila na tom događanju dobila brojne komplimente

Proslavljena britanska glumica koja je za ulogu kraljice Elizabete II u filmu 'Kraljica' nagrađena Oscarom, svojim je glamuroznim izdanjem u nježnoj nijansi ružičaste sve očarala.

Sjedokosa filmska diva i u osamdesetima ostavlja bez daha svojom ljepotom, a posebno je ponosna na svoju sijedu kosu kojoj je godinama vjerna.

Za dodjelu nagrada SAG (Screen Actors Guild Awards) koja se održala po 28. put u Los Angelesu, odabrala je decentnu nijansu ružičaste koja se pokazala punim pogotkom.

  • +13
Helen Mirren Izvor: Profimedia / Autor: Allen Schaben/Los Angeles Times / Shutterstock Editorial / Profimedia

Helen Mirren (76) je za svoj modni izbor dobila samo pregršt komplimenata, a glamuroznu kreaciju s potpisom talijanskog dvojca Dolce & Gabanna fantastično je nadogradila elegantnom punđom ukrašenom svijetloružičastim rajfom i decentnim make upom koji je naglasio njezin besprijekorni ten.

Ružičasti ruž i rumenilo u istom tonu istaknuli su prirodnu ljepotu lijepe glumice i pokazali kako se sijeda kosa sjajno slaže upravo s nenamateljivim make upom u tonovima ružičaste.

  • +40
Crveni tepih na dodjeli SAG nagrada Izvor: Profimedia / Autor: ANTHONY HARVEY FOR SAG AWARDS / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / CRASH/IMAGESPACE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL /JIM RUYMEN / UPI /PROFIMEDIA

Nakit s potpisom Harryja Winstona bio je savršen dodatak ovom looku za pamćenje hvaljene glumice.

Inače, u jednom je ranijem intervjuu Helen otkrila kako je nekad sama bojala kosu pa čak i stavljati pramenove u kućnoj radinosti.

'Moja tranzicija u sjedokose nije bila nimalo teška jer je moja kosa oduvijek bila plava. Prirodna sam plavuša, iako sam nekad imala izlete i u tamnije nijanse, no kad bih puno vremena provodila na suncu, kosa mi je uvijek poprilično posvijetlila. Dakle za mene je proces prelaska u sjedokose bio jednostavan. Nekad sam znala sama stavljati pramenove i voljela bih to uskoro ponoviti. I uvijek sam to radila sama, nikad nisam išla bojati kosu. Nisam se htjela s time zamarati, to je tako dosadno i skupo. Doduše, mislim kako biste puno teže mogli prijeći u sjedokose ako imate tamnu kosu. Žene mojih godina koje su to napravile sa svojom kosom izgledaju spektakularno. Biti sijed je sjajno, no to ne znači da se ne možete zabaviti sa kosom, jer je to vrlo važan dio onoga što osjećate prema sebi. Mislim da bi svi trebali učiniti sve kako bi se osjećali ugodno', rekla je tad Helen.