ZNAJU ŠTO JE BOLJE

I modne ikone odrekle su se skinny traperica

06.10.2014 u 09:54

  • +5

Sarah Jessica Parker i Nicole Scherzinger

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Vrećaste hlače s raznim uzorcima ili otiscima već su se smjestile u naše ormare, a to nikoga ne čudi jer su udobne, trendi i možemo ih nositi na baš sve – od štikli do tenisica

Hlače koje podsjećaju na fensi trenirke nisu samo udobne krpice za izležavanje po kući, već se mogu nositi i uz štikle, ali i trendi gležnjače. I poznate žene također su vrlo brzo prihvatile taj trend jer tko bi nosio neudobne uske traperice ako možete biti jednako šik u zgodnim i daleko udobnijim hlačama.

Tako je slavna glumica Sarah Jessica Parker odabrala upravo ležerniju kombinaciju dok je svoje blizanke pratila u školu. Uz sive simpatične hlače sa smiješcima na koljenima, odabrala je trendi jesenske gležnjače i šešir. U ovakvom izdanju lako može jurcati gradom cijeli dan i rješavati obaveze, a odlično izgleda.

Druga pak ljubiteljica mode, pjevačica Nicole Scherzinger, za gostovanje na jednoj radijskoj postaji u New Yorku, odabrala je malo više seksi stajling. Spojila je kraće hlače uz kožne tajice i jaknu, a majicu je utaknula kako bi joj do izražaja došli struk i vitka figura.

Ove dvije ljepotice samo su potvrdile da će se vrećaste hlače još dugo nositi te da itekako imaju potencijala.