SPORNE SJAJNE ČIZMICE

I kad su svi protiv, Jelena Rozga fura svoj stil

30.01.2016 u 11:00

Bionic
Reading

Jelena Rozga itekako prati modu i često voli pokazati svoje modne kombinacije putem društvenih mreža, a poput drugih zvijezda omiljene komade rado reciklira i nosi više puta

Zgodna Jelena može odjenuti što god poželi, a za posjet Beču, zimskom je siječnju dodala malo boje i sjaja s dizajnerskim čizmicama koje svatko mora primijetiti.

Čizmice 'Babies' s potpisom Saint Laurent predstavljene su za jesensku kolekciju 2014, a baš kao i mnoge strane trendeseterice, ovom modelu tada nisu odoljele niti naše poznate dame.

Osim Jelene Rozge, koja je ovih dana iz ormara opet izvadila sjajne čizmice, prva ih je nosila i lijepa Ljupka Gojić Mikić, koja je svoju kolekciju upotpunila i primjerkom u srebrnoj boji.

Jelena Rozga je pak prije nekoliko dana bila u Beču, čijim je ulicama prošetala upečatljive čizmice u dva outfita. Prošle ih je godine nosila na splitskoj rivi uz sive traperice, a sada ih je uparila s omiljenom Replay trendi parkom koja ima krzno, ali i kaputom u nešto finijem izdanju.

Nista mi nece ovaj dan pokvarit.. Volim vas! <3(hair by: frizerski studio Ante - Split)

Posted by Jelena Rozga on 23. ožujka 2015


Kada je ove cipele nosila prvi put, prošle godine u ožujku, fanovima se i nisu pretjerano svidjele, a sudeći prema komentarima uz posljednje dvije fotografije, nezadovoljnika je nešto manje, ali daleko od pohvala kakve Jelena inače dobiva za svoje stylinge. Srećom pa se pjevačica ne obazire na baš svaki komentar i fura svoj stil, a ove su joj čizmice očito jako, jako drage.