VODITELJICA O IZGLEDU

I kad mršavim i kad se debljam, guza mi je na mjestu

23.05.2014 u 11:47

  • +9

Otvorenje Bilić Vision optike

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Bionic
Reading

Voditeljica Ecija Ivušić na jednom događanju u Kaptol centru iznenadila je zanimljivim stylingom, topićem i hlačama koje je upotpunila plišanim turbanom

Lijepa Ecija i inače ima neobične detalje i outfite i, kako kaže, nije je briga je li nešto trend ili ne - bitno je da se njoj sviđa.

Da se ona mnogima sviđa, u to ne sumnjamo, a zanimalo nas je koliko često se susreće s predrasudama i kako se s njima nosi.


'Susretala sam se s predrasudama i imam jedan redoviti problem koji ignoriram. Naime kad god s nekim pričam, uvijek mi kažu istu stvar, a to je da se iznenade i kažu da su me drugačije doživljavali', kaže Ecija, dodajući da se uvijek radi o nekim predrasudama.

Istaknula je i da ne voli krajnosti, ali i da misli kako žena treba iskoristiti sve svoje prednosti.

'Smatram da žena mora biti seksi i da se mora osjećati kao žena te iskoristiti svaku svoju prednost', rekla je Ecija.

Lijepa Ecija, što se izgleda tiče, stvarno nema problema, a priznaje da ni ne vježba iako joj je teretana smještena ulaz do njenog.

'Imam sreću da, koliko god se udebljam ili smršavim, guza mi je uvijek na mjestu. Imala sam prije neki kompleks zbog visine i veličine grudi, ali nikada toliko izražen da bih posegnula za estetskom operacijom', priznala je Ecija.

Simpatična voditeljica otkrila nam je i da u budućnosti ima neke druge profesionalne planove i zna da će kad-tad završiti u modi. Ima puno ideja, a moda je nešto što voli i u njoj se vidi u budućnosti.