pokazale trendseterice

Zaljubljenice u skinny traperice oduševit će ove provjerene modne kombinacije

06.03.2023 u 13:54

Bionic
Reading

Zaljubljenice u skinny kroj oduševit će provjerene modne formule kojima su trendseterice pokazale da uske traperice definitivno nisu 'out'

Obožavateljice traperica proteklih sezona imale su priliku nositi gotovo sve ikad osmišljene modele, dizajne i krojeve. Moda se mijenjala od isključivo skinny kroja pa do hlača s ravnim nogavicama prema ultra širokim dimenzijama i vrećastom kroju.

Trenutno prevladavaju dvije modne struje: jedna zagovara ultra skinny kroj, a druga ultra široki. I dok jako uske traperice pomalo podsjećaju na početak 2010-ih godina, outfiti trendseterica pokazuju kako su itekako i dalje u modi!

Kako biste dobile ideje za cool trendi stajlinge upravo s mnogima omiljenim skinny trapericama, donosimo nekoliko ideja kako ih uskladiti i stvoriti dobitnu modnu kombinaciju.

Sako u žarkim bojama + bijeli T-shirt + cipele 'mule'

Tijekom proljeća ključ je u nošenju veselih i upečatljivih boja, a idealan komad kojim ćete na ovaj način podići svoj outfit je trendi sako. Popularan već nekoliko sezona, sako ostaje omiljeni chic komad i ovog proljeća, a u kombinaciji s klasičnom bijelom majicom kratkih rukava i otvorenim 'mule' cipelama, savršeno će pristajati skinny trapericama.

Džemper s V izrezom + tote torbica + balerinke

Skinny traperice možete nositi na gotovo svaku obuću, no ovog proljeća birajte najpoželjnije komade balerinki i mokasinki koje će vam garantirati pogođen outfit.

Otvoreniji model džempera s V izrezom i chic prugama te oversize tote torba tvorit će dojmljiv street style izgled koji ćete željeti nositi iz dana u dan.

Top sa životinjskim uzorkom + sunčane naočale + cipele na povišenu petu

Životinjski uzorak nikad neće izaći iz mode, a obožavane leopardove točkice trenutno je po popularnosti zamijenio dinamični bijelo-crni uzorak zebre. Topove ovog uzorka uparite s uskim hlačama i elegantnim cipelama na visoku petu, a look zaokružite 'kulerskim' sunčanim naočalama.

Baloner + T-shirt + mokasinke

Za nešto hladnije dane u kojima moderni sako ili tanka traper jakna nisu idealan odabir, nema bolje opcije od klasičnog balonera. Ove sezone dolaze u raznim materijalima i dizajnima pa možete izabrati i kožnu opciju te neuobičajenu boju poput bordo crvene ili maslinasto zelene.

Kada temperature počnu raste, zimsko pletivo zamijenite T-shirtom koji će uparen sa skinny trapericama i trendi mokasinkama djelovati beskrajno cool.

Košulja + oversize torba + klompe

Klompe možda nisu na glasu kao 'in' komad, no s obzirom na to da trendseterice trenutno redovito biraju udobne komade, odlična su alternativa tenisicama i kožnim cipelama.

Moderan dodatak u obliku oversize torbe stajling će učiniti još elegantnijim, a za chic look nalik modno osviještenim Francuskinjama birajte opušteno nošenu košulju izvan visokog struka skinny hlača.