blagdanski event

Hungry Anja naučila je poznate influencerice kako pripremiti savršen tradicionalni francuski Quiche

06.12.2022 u 16:02

  • +10

Hungry Anja

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Matea Miljan, Lucija Lugomer, Anja Dujaković i Korana Marović samo su neke od poznatih hrvatica koje su pokazale svoje umijeće kuhanja! Prekrasan blagdanski event održan je pod kreativnom palicom talentirane food blogerice Anje Maršić, poznatije kao Hungry Anja

Anja na svom Instagram profilu već ima vojsku vjernih pratitelja koji iz dana u dan čekaju novi recept. No, prvi puta se našla u ulozi voditelja kulinarske radionice. Anja nam je otkrila da je izazov prihvatila s oduševljenjem i da nema boljeg vremena za kušanje francuskih delicija od čarobnog prosinca.

I dok se smjenjivao red smijeha, red razgovora, glazbe, kreativnih trikova kuhanja i gutljaja Lillet koktela, influencericama je proletjelo vrijeme. A krajnji rezultat? Fantastičan. Baš onako na francuski način; nonšalatno genijalan.

Napravi i ti svoj Quiche

Sve je bilo u romantičnom duhu francuskog šarma. Hungry Anja je sjajno raspoložene gošće podučila kako pripremiti tradicionalni francuski Quiche. Ako i vi želite iznenaditi svoje goste ovih blagdana donosimo vam RECEPT iz Lillet kuhinjske radionice.

Budući da je glazba začin života i ova je večer bila posebno začinjena božićnim pjesmama, a Eni Jurišić je usred druženja iznenadila gošće te ih počastila kristalnim glasom i nježnom energijom.

Žene najbolje znaju kako osnažiti i inspirirati druge žene

Poznato je da se nalazimo u periodu 16 dana aktivizma pa u tom aktivističkom duhu, cijele je večeri naglasak bio na snazi i osnaživanju žena, njihovoj ljepoti i značaju.

Na kraju je sve zaokruženo prelijepim gestama pažnje i podržavanja uz podsjetnik koliko je važno zajedništvo žena koje udružene mogu baš sve. U dobrom društvu, kroz pjesmu i osmijeh, naučiti nešto novo, stvoriti nešto lijepo i vrijedno i biti jedna drugoj podrška i inspiracija. Poučno i predivno u isto vrijeme, zar ne? Baš onako kako i treba za kraj godine.