LEPRŠAVO I VESELO

Hrvatske manekenke u seksi ljetnim haljinicama

21.04.2010 u 20:04

Bionic
Reading

Stefani Hohnjec, Iva Jerković, Ivana Ergić, Dvina Meler i Jelena Orešković prošetale su se u srijedu poslijepodne u izazovnim ljetnim haljinicama predstavivši tako u Kaptol centru u Zagrebu novu kolekciju marke MAX&Co.

Dućan MAX&Co. u suradnji s parfumerijama Limoni predstavio je u srijedu poslijepodne u Kaptol centru novu modnu kolekciju ljetnih haljina i nove trendove u šminkanju.

Vesele, šarene i prilično kratke haljinice predstavile su poznate hrvatske manekenke - Stefani Hohnjec, Iva Jerković, Ivana Ergić, Dvina Meler i Jelena Orešković. Svaka od njih zablistala je u haljini druge boje.

Dvina je nosila ružičastu lepršavu haljinu s volanima, bivša misica Ivana prošetala je u nešto jednostavnijoj plavoj kreaciji, Iva je pokazala svoju savršenu liniju u uskoj, dekoltiranoj haljini tirkizno zelene boje, a Stefani i Jelena nosile su šarene, ali jednako lepršave kreacije.

Na predstavljanju kolekcije bila je i Josipa Pavičić Jo koja se prepustila u ruke vizažistici kako bi prisutnima pokazala nove trendove make-upa.