ATRAKTIVNIJA OD TAJLANDA

Hrvatska postaje top destinacija Britancima

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 08.05.2011 21:31
  • Objavljeno 08.05.2011 u 21:21
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Stranica Skyscaner objavila je statistiku rezervacija avionskih karata koja pokazuje da se upravo Hrvatska nalazi među top deset destinacija na koje britanski turisti putuju

Britanski turisti Hrvatsku sve više smatraju jednom od najatraktivniji destinacija, a to pokazuje i najnovije istraživanje web stranice Skyscanner. Hrvatska se, prema istraživanju web

stranice Skyscanner o omiljenim aviodestinacijama Britanaca, našla među najpoželjnijima, pretekavši tako čak i Tajland.

Kako pokazuje istraživanje, Britanci su najskloniji putovanjima u Španjolsku, Sjedinjene Američke Države i Italiju, a nakon njih slijede putovanja u Tursku, Francusku, Grčku, Portugal, Cipar te Hrvatsku koja se nalazi na desetom mjestu.

Nakon što je Tajland bio jedna od hit ljetnih destinacija, britanski turisti sve su skloniji ljetovanjima u Hrvatskoj. Osim Hrvatske, Britanci pokazuju i sve više zanimanja za balkanske zemlje poput Kosova, koje je ušlo na listu 100 najpoželjnijih destinacija, zauzevši 67. mjesto.

Srbija je na listi porasla za 11 mjesta, a na listi su se pojavile i Bosna i Hercegovina te Makedonija koja je zauzela 95, a BiH posljednje mjesto na listi.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi