NEVEN CIGANOVIĆ

Hrvatska na Eurosongu spektakularno dosadna

15.05.2009 u 14:47

Bionic
Reading

Naš je Plastik Fantastik potpuno pod dojmom polufinalnih večeri Eurosonga i pomalo se liječi od dosade koja ga je spopala kad su nastupili hrvatski izvođači. Sve mu nešto nije po volji što se uopće primorao poslušati spektakl, ali malo ga je ipak razvedrio vizualni dojam ponekih, no ne i naših aktera

Naša je pjesma bila neprobavljiva, nastup loš, Cukrov je falšao sve u šesnaest, skidanje je totalno već viđena fora, a nažalost se nije dogodio ni nikakav skandal - i eto Cigijeva rezimea našeg nastupa.

Osvrnuo se na Bosance, koji su nam svojim kostimima pokazali svoje viđenje zemlje domaćina i nastupili u stiliziranim uniformama crvenih. Ukrajinci su ponovo uspjeli poslati prezgodnu seksi pjevačicu. Zanimljivi su bili Azerbajdžanci, koji su, kao i Mađari, svojim scenskim nastupom ciljali na eurovizijsku gay publiku. Grčka je standardno bila dobra, sa svojom seksi inačicom Rickyja Martina koji još nije naučio drmati bokovima onako po muški.

Najboljima su se Cigiju pokazali najmlađi predstavnici - Norveška i Albanija. Za Norvešku je nastupio simpatičan dječarac s violinom u tzv. performansu Oliver Twist, dok je Albaniju 'predstavljao definitivno najmlađi 16-godišnji pupoljak u bajkovitim prikazu 'Alise u zemlji čudesa', iliti za one pornografski upućene 'Debbie osvaja Dallas!''

Kad je sve zbrojio i oduzeo, ipak je Cigi na kraju zaključio da ga čeka zanimljivo finale i da će napokon na nacionalnoj televiziji moći gledati pravi show program.

No Cigi je u svom izrazu još mnogo sočniji pa nemojte propustiti pročitati još jedan njegov pucaj-u-sridu blog