U RAZIGRANIM BOJAMA

Hrvatice poludjele za odijelima: Pogledajte kako nose ovaj vječni klasik

10.04.2019 u 11:36

Bionic
Reading

Da odijela više nisu rezervirana samo za ured i sastanke već i za dnevne i večernje prigode dokazuju brojne domaće poznate dame koje su se na modnoj reviji pojavile u razigranim kompletima

Polako, ali sigurno, odijela su se uvukla u svakodnevnu garderobu i postala glavni odjevni predmet kada je riječ o nešto formalnijim prigodama. Na drugoj večeri modnog događanja Zagreb Fashion Destination u zagrebačkoj Tvornici kulture, brojne su poznate dame došle upravo u zanimljivim kostimima raznih boja, materijala i krojeva.

Dok su prošle godine, kada smo dočekali veliki povratak odijela i kostima na modnu scenu, fashionistice birale uglavnom one komade u pastelnim nijansama, sada je došao red na nešto jače boje.

  • +19
Druga večer Zagreb Fashion Destination Izvor: Promo fotografije / Autor: Mateja Vrčković

Osvježenje je stiglo u obliku jarkih boja koje sve češće možemo vidjeti na policama trgovina poznatih high street brendova. Zanimljivo je da nisu više rezervirana ni za nošenje uz visoke potpetice već ih s lakoćom možete kombinirati uz tenisice, espadrile ili balerinke.

Upečatljivo žuto odijelo oduševilo je u isto vrijeme naše dvije poznate dame. Prva se u njemu prošetala pjevačica Nina Badrić, koja je isti model nabavila i u rozoj nijansi. Zatim smo u istom izdanju sinoć vidjeli blogericu Andreu Andrassy. Kojoj bolje stoji procijenite sami.