ZIMSKA SLUŽBA

Hranjiva i povoljna njega za svaki dio tijela

21.01.2013 u 09:31

Bionic
Reading

Provjerite u kakvom vam je stanju koža od glave do pete pa je ciljano njegujte kvalitetnim i cjenovno povoljnim proizvodima

Osigurajte svojoj koži hranjivu njegu tijekom cijele godine

Kako hrapava i isušena koža tijekom zime ne bi eskalirala od estetskog do zdravstvenog problema, osigurajte joj hranjivu njegu. Nanošenjem krema i losiona kružnim masažnim pokretima poboljšat ćete prokrvljenost svakog dijela tijela, što će imati blagotvoran utjecaj na izgled kože i oživljujuće djelovanje na vaš duh.

Lice je svakodnevno izloženo naglim temperaturnim promjenama. Redovito ga štitite i opskrbljujte esencijalnim hranjivim sastojcima kakvima obiluje raskošna tekstura kreme L'Oréal Paris Nutri-Gold na bazi matične mliječi i kompleksa Pro-Calcium koji pospješuju obnovu.

Onima s problematično suhom i osjetljivom kožom lica poput melema će djelovati još jedna krema na bazi matične mliječi, proteina i vitamina iz linije Avon Care Intensive Moisture.

Skijaši i oni koji zimske dane provode na otvorenom lice i usnice trebali bi zaštiti i od štetnog UV-zračenja. Nivea je za takve kreirala liniju Sun Alpin koju čine praktične kreme sa stikom obogaćene različitim zaštitnim faktorima.

Ruke su druge po izloženosti zimskim temperaturnim ekstremima. Za zabrinjavajuće suhu i bolno ispucanu kožu domaći kozmetički brend Olival kreirao je više od kreme za ruke, koncentrat na bazi vitamina E i ekstrakta nevena.

Da koža stopala ne bi potpuno otvrdnula i počela bolno krvariti švedski kataloški brend Oriflame osmislio je čitavu liniju specijaliziranih proizvoda Feet Up koju čine, recimo, sprej i krema na bazi prirodnih ulja i biljnih ekstrakata za njezino omekšavanje.

Svakodnevnu njegu tijela prepustite hranjivom losionu talijanskog brenda Cera di Cupra na bazi pčelinjeg voska i ulja avokada koji sprečavaju isušivanje kože.