BEZ POSJETE SALONU

Hrabar potez slavne glazbenice: Uzela je škare i sama stvorila najtraženiju frizuru današnjice

24.01.2021 u 10:55

Bionic
Reading

Poznata britanska glazbenica, koja je proteklih mjeseci punila medijske stupce svojom vezom s holivudskom zvijezdom Channingtom Tatumom ,a koju su obilježili brojni usponi i padovi, u jeku globalne pandemije odlučila se za hrabar potez

Britanska pop zvijezda Jessie J koja, poput brojnih dama diljem svijeta, uslijed karantene uzrokovane pandemijom koronavirusa uživa u beauty tretmanima iz kućne radinosti, ovih je dana odlučila otići korak dalje.

  • +8
Channing Tatum i Jessie J Izvor: Profimedia / Autor: Frederic J. BROWN / AFP / Profimedia

Kako je otkrila svojim vjernim pratiteljima na Instagramu, odlučila je uzeti stvar u svoje ruke i samoj sebi podariti jednu od i dalje najtraženijih frizura u frizerskim salonima.

Svoju dugu, crnu kosu odlučila je drastično ošišati stvorivši popularnu bob frizuru sa šiškama. Upravo nju Jessie J godinama je njegovala te je postala njezinim zaštitnim znakom od kojeg je posljednjih mjeseci odustala u prilog dužoj frizuri.

'Kućno šišanje kose. Ukoliko se želite rezervirati za frizuru, rezervacije primam putem Zooma od ponedjeljka do petka', u šaljivom tonu napisala je pjevačica ispod fotografije na kojoj pozira u trendovskom izdanju i sa starim-novim imidžem za koji je sama zaslužna.

Proces dolaska do trendovske bob frizure, 32- godišnja pjevačica zabilježila je i kratkim videozapisom smijući se jednom od odječenih pramenova kose.

'Moja frizura izgleda nejednake dužine, baš poput današnjice, no ne mogu vam opisati koliko se bolje osjećam. Danas sam imala potrebu nešto učiniti po pitanju svog izgleda i ovo je točno ono što mi je bilo potrebno. Kratka bob frizura ponovno je u igri i da – sama sam ju ošišala', napisala je ispod podijeljenjog videa na Instagramu.