GLAMUROZNO IZDANJE

Holivudska diva nikad nije izgledala bolje

24.03.2017 u 10:51

Charlize Theron

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Na lijepoj Charlize Theron svaka kreacija izgleda senzacionalno, a ovu činjenicu uspjela je potvrditi na pekinškoj premijeri novog nastavka 'Brzih i žestokih'

Na svjetskoj turneji filmska ekipa 'Brzih i žestokih' svratila je do Pekinga pa je Charlize zablistala u Louisu Vuittonu.

Poznata po sjajnim izdanjima na crvenom tepihu, holivudska diva uspjela je oduševiti u crnoj haljini asimetričnog kroja sa šljokicama. Ta je haljina predstavljena u sklopu aktualne kolekcije modne kuće, a njoj je pridružila skupocjene gležnjače Pokerface koje su trenutačno vrlo popularne među ljubiteljima mode.

Svečano izdanje u gotičkoj maniri Charlize je začinila trendovskom visokom samurajskom punđom, decentnim naušnicama i make-upom prirodnih tonova.

U novom nastavku 'Brzih i žestokih' Theron tumači lik Cipher, kriminalnog masterminda koji uspijeva nagovoriti Doma (Vin Diesel) na rad protiv saveznika.

Ovo je osmi nastavak megapopularne franšize i prvi, ako se ne računa japanski spin-off' 'Tokyo Drift', u kojem nije glumac Paul Walker koji je 2013. izgubio bitku za život nakon prometne nesreće.

Posljednji nastavak 'Brzih i žestokih' ušao je u filmsku povijest kao šesti najuspješniji film svih vremena zaradivši 1,5 milijardu dolara na kinoblagajnama.