JOŠ JEDAN RASTANAK

Hoće li završiti najveća romansa Toma Cruisea?

02.10.2012 u 10:03

Bionic
Reading

Iako se nedavno Tom Cruise rastao i krenuo dalje, čini se da je neodlučan u jednom – u tome da se ostavi scijentologije

Odnos između Toma Cruisea i Davida Miscavigea poznat je kao najveća romansa u povijesti. Dvojica vođa u Scijentološkoj crkvi dijeli strast prema motorima, a do sada su se poštovali u svemu - čak su si određivali s kim će biti u privatnom životu - no u toj čudnoj ljubavi došlo je do zahlađenja.

Navodno je, kako tvrde izvori bliski Tomu, slavni holivudski glumac prepoznao negativnu ulogu koju je scijentologija odigrala po pitanju njegovih ljubavnih veza. Upravo zbog toga Tom se, navodno, počeo sve više odmicati od te vjere te sumnjati u Scijentološku crkvu.

Tom nije priznao da zauvijek odlazi iz Scijentološke crkve, no distancirao se od njezinih poklonika te se u posljednje vrijeme sve više druži s prijateljima koji ne pripadaju Scijentološkoj crkvi', tvrdi izvor blizak Tomu.

No nije samo Tomov ljubavni život patio zbog odanosti scijentologiji. Naime, i publika i obožavatelji su ga nakon nekoliko ekscesa u javnosti počeli drugačije gledati, a zanimanje za njegove filmove drastično je opalo. No jedno je sigurno, kako otkriva isti izvor: ako Tom i pokuša otići iz Scijentološke crkve, David Miscavige to mu sigurno neće tako lako dopustiti.

Bivši scijentolozi rekli su Vanity Fairu da je Miscavige otvoreno ismijavao Cruisea iza njegovih leđa. Nekoliko izvora reklo je da su bili svjedoci Miscavigeovim čitanjima osobnih podatka iz datoteka te crkve. Scijentolozi su navodno obeshrabreni zbog čitanja novinskih članaka o toj crkvi, a Cruise možda nije ni svjestan toga da ga je Miscavige obezvrijedio iza njegovih leđa.

Hoće li 15-godišnjoj ljubavi ipak doći kraj?