sjajan spoj

Hlače širokih nogavica vrući su hit, a ona ih nosi na najbolji način: Margot Robbie ne izlazi hit modela hlača

17.11.2022 u 15:02

Bionic
Reading

Obožavamo modne komplete koji odlično izgledaju zajedno, ali i nošeni odvojeno. Upravo takav stajling servirala je Margot Robbie na projekciji svog novog filma u Los Angelesu. Hlače širokih nogavica spojene s kratkom odgovarajućom sako jaknom dokaz su da monokromatski stajlinzi izgledaju itekako dobro

Pripijene pletene haljine s potpisom losanđeleskog brenda Aya Muse imaju podulju listu obožavteljica, uključujući i slave dame kao što su Dua Lipa i Emily Ratajkowski.

'Pletivo drugačije pristaje uz tijelo, udobno je, ali možete izgledati stvarno lijepo i bit tako udobno', izjavila je osnivačica Tina Rodiou za britanski Vogue. Ali njezini pomno krojeni kompleti s jako dobrim razlogom krojenje također imaju obožavatelje s A-liste.

  • +2
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Jesse Grant / Getty images / Profimedia

Tina Rodiou usredotočila se na 'boxy', pomalo kvadratične krojeve prilikom kreiranja krojene kolekcije za Aya Muse čiji je primjerak ponosno i s puno stila pokazala Margot Robbie na projekciji njezinog novog filma Babylon u LA-u. Glumica koju je časopis Maxim stavio na samo čelo svoje liste 'Hot 100' za 2022. godinu, pokazala je jedan od vodećih trendova za ovu godinu, hlače širokih nogavica, na posve hit način.

Ovaj stajling za slavnu glumicu odabrala je njezina stilistica Kate Young iz kolekcije Resort 2023, a sastojao se od hlača širokih nogavica s dvostrukim pojasom i kratkog sakoa jednostavnog praktičnog stila. U kombinaciji boje senfa Margot je doslovce zablistala uz svog kolegu Brada Pitta, unoseći svoj prepoznatljiv australski šarm u ovaj dojmljiv jesenski izgled.

Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Kate Youg ove je godine poprilično eksperimentalno pristupila Margotinoj garderobi za crveni tepih. Od lepršavih Proenza Schouler haljina pa do eteričnih Chanel kreacija, ovaj dvojac voli navesti ljubitelje dobrog stila na pogađanje.

  • +11
Široke hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo