dobar spoj

Hit hlače tako su laskave da prolaze u bilo kojoj boji, a ove tenisice nikada neće izaći iz mode

19.10.2023 u 09:16

  • +5

Gigi Hadid

Izvor: Profimedia / Autor: DIAMOND / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Gigi Hadid ima pune ruke posla oko promoviranja svog brenda luksuznog pletiva 'Guest In Residence', no to je nije spriječilo da pokaže sjajna jesenski stajling vrijedan kopiranja

Baš svi su pogledi bili upereni u njezinom smjeru kada je Gigi Hadid stigla ispred svoje prve trgovine u New Yorku. Naime, Gigi stoji iza luksuznog brenda pletiva 'Guest In Residence', a prilikom otvorenja prve trgovine u Velikoj jabuci Gigi se, sasvim prirodno, našla u ulozi modela.

Tom prilikom pokazala je i sjajan jesenski stajling koji je ujedinio ležernost i chic i zavrijedio kopiranje ove sezone. Slavna manekenka koja u posljednje vrijeme samo niže poslovne uspjehe spojila je najtrendi komade ove sezone u besprijekoran jesenski look.

  • +4
Abbey Clancy Izvor: Profimedia / Autor: RAW IMAGE LTD / GOFF PHOTOS / MATTPAPZ / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Krojene hlače visokog struka i širokih nogavica, koje su dokazani hit ove sezone i ultimativni komad koji čak uspio zasjeniti vječne traperice, Gigi je spojila s još jednim vrućim trendom – kožnom jaknom smeđe boje. Zaigravši na kartu modnih kontrasta, Gigi je tako hrabro odabrala bijele hlače u kroju koji noge čini beskrajno dugima, a struk užim, pokazavši kako da boja dobro funkcionira i u prvi danima jeseni, a za chic izgled bili su zaduženi detalji.

Zeleni džemper ležerno prebačen preko ramena s rukavima zavezanim u čvor te bež kardigan na kopčanje po uzoru na hit Miu Miu model pokazali su se dobitnim. Stajling je zaokružila nezamjenjivim Adidas Samba tenisicama koje već dulje vremena vladaju modnom scenom zahvaljujući udobnom dizajnu, pristupačnoj cijeni i izgledu koji upotpunjuje svakodnevne stajlinge, bilo da je riječ o sezonskim džemper haljinama ili najlaskavijim hlačama sezone. Vrlo sličan stajling koji je uključivao najlaskavije hlače sezone i vječni model tenisica nedavno je pokazala i menekenka Irina Shayk.

  • +9
Sive hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo