TEK JOJ JE 66

Helen Mirren i dalje ostavlja bez daha

27.02.2012 u 14:52

Bionic
Reading

Elegantna 66-godišnja glumica Helen Mirren svaki puta kada se pojavi u javnosti ostavlja bez daha, a već je nekoliko puta dokazala je da nisu važne godine, već stanje duha. Tako je bilo i ovoga puta na reviji poznatog branda Dolce&Gabbana

Čini se da je proljeće doista ušlo u garderobu vremešne glumica Helen Mirren. Iako je već navršila 66 godina, Helen Mirren održava mladenački stil odijevanja te se često i poigra s različitim stilovima i materijalima, a na liniji i izgledu pozavidjele bi joj mnoge mlađe kolegice.

Iako je sinoćnja večer bila u znaku dodjele prestižnih nagrada Oscar, Helen se ipak odlučila otići u Milno te na jednom od najvažnijih modnih događaja, milanskom Tjednu mode pogledati reviju modnog dvojca Dolce&Gabbana za idući ljeto i zimu.

Osim mladenačkog osmijeha i slatke frizure s uvojcima, Helen je zablistala u pravom šik kompletiću. Uska haljini s printom leptirića i cvijeća, slojeviti kaputić načinje od čipke te štikle i torba s ukrašeni leopard uzorkom. Nakon što je fotografima pozirala u ženstvenim i zavodničkim pozama, Helen je pred bliceve fotoaparata stala i sa svojim suprugom Taylorom Hackfordom. Na reviji Dolce&Gabbana, Helen se družila s drugom vremešnom ljepoticom Monicom Belluci, a na zabavi nakon revije ponovno je očarala u tamnoljubičastoj dugoj haljini ukrašenoj čipkom te u crnom sakou.