zapažen stajling

Heidi Klum pokazala kako kombinaciju balonera i tenisica učiniti beskrajno cool

23.02.2023 u 11:47

Bionic
Reading

Heidi Klum nosila je zapažen stajling kožnog balonera, širokih hlača i običnih crnih tenisica koje je uskladila na vrlo cool način vrijedan kopiranja

Slavna manekenka Heidi Klum prošlog tjedna posjetila je umjetničku izložbu u Los Angelesu i privukla pozornost svojim outfitom koji je bio vrlo upečatljiv iako su ga tvorili običan baloner i tenisice.

Ono što je učinilo razliku je način na koji je uskladila ove komade te kreirala moderan stajling s klasičnim bež balonerom koji, još se jednom pokazalo, uistinu nikad neće izaći iz mode.

Baloneri su označeni kao jedan od vodećih trendova za 2023. godinu. Predimenzioniranih dimenzija i dugačkog kroja, s remenom koji tvori senzualnu siluetu, djeluju glamurozno i svaki outfit čine modnim uspjehom.

Posebno su upečatljivi one koji imaju mali sjaj, poput kožnog modela koji je odjenula Heidi te ga uparila s crnim tenisicama i crnom majicom razigranog dizajna. Sve je uskladila s popularnim hlačama širokog kroja u istovjetnoj crnoj boji, a look je zaokružila neizbježnim sunčanim naočalama.

Time je kreirala neprikosnoveno cool kombinaciju i pokazala da bi modni odabiri, prije svega, trebali biti zabavni bez previše opterećenja idejama što je dozvoljeno, a što ne.

  • +10
Baloneri Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Zanosna 49-godišnja Heidi Klum pojavila se u društvu svog 16 godina mlađeg supruga, glazbenika Toma Kaulitza s kojim se vjenčala na čarobnom Capriju u kolovozu 2019. godine.