vladajući trend

Heidi Klum ima doista predivnu haljinu: Ovo je najljepši modni trend za ljeto, a nosiv je u svim prigodama

01.07.2021 u 11:23

Bionic
Reading

Heidi Klum trenutno uživa na odmoru sa suprugom Tomom Kaulitzom. Premda par ne otkriva o kojoj se bajkovitoj lokaciji radi, Heidi pratitelje na Instagramu redovito počast kakvom fotografijom s rajske sunčane plaže kojom, osim detalja iz privatnog života, otkrije i odlične modne komade, a nakon objave posljednje fotografije mnogi su se složili – Heidi ima najljepši modni trend ovog ljeta

Na svom Instagram profilu Heidi je objavila bajkovitu fotografiju koja prikazuje bajkoviti zalazak sunca te manekenku slikanu s leđa. U nizu fotografija vidi se kako Heidi nosi prekrasnu slip haljinu crno-bijeloj tehnici s maštovitim printom leptira.

Dizajn ove divne ljetne haljine potpisuje brend Lala Berlin, a model odiše prozračnošću materijala i udobnošću. Romantične fotografije na kojima Heidi šeta po plaži sa suprugom Tomom Kaulitzom mnoge su oduševile, a haljina koja nosi ime Dolora doista je savršen modni komad za tople ljetne dane. Lepršavost i mekoća materijala čine je neodoljivo privlačnom za ljetne vrućine, decentni V-izrez pomalo zavodljivom, ali najposebniji detalj ove haljine su otvorena leđa te tanke, špageta naramenice koje se križaju na leđima.

Inače, slip haljine su ove sezone doživjele veliki modni povratak, a svojom jednostavnošću i pomalo kameleonskom odlikom osvojile su brojne trendseterice i zaljubljenice u modu koje. Ovaj model lako se nosi kako za dnevne tako i za večernje izlaske, a odlično izgleda u elegantnim, ali i ležernim stajlinzima.

  • +19
Slip haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo