PREKRASNA JE

Haljine nikome ne stoje tako dobro kao Evi

30.04.2015 u 12:57

Bionic
Reading

Glumica Eva Mendes ima prepoznatljiv modni stil, a njezin zaštitni znak ženstvene su haljine u kojima se najbolje osjeća

Četrdesetjednogodišnja zaručnica Ryana Goslinga i mama sedmomjesečne djevojčice Esmeralde nikad ne griješi u modnim odabirima. Njezin stil inspiriran je modom pedesetih, a priznaje da joj je modni uzor njezina majka.

'Tip je osobe koja nikad nije izašla iz kuće bez frizure i ruža', otkrila je Eva, glumica koja najradije bira suknje ili haljine ženstvenih krojeva.

Latino ljepotica nije prošla nezapaženo ni prilikom posjeta frizerskom salonu u Los Angelesu u upečatljivoj haljini na preklop živih boja te s cvjetnim uzorkom.

Iako je rodila prije samo sedam mjeseci, glumici kubanskih korijena ova ljetna haljina (iz njezine linije NY&C Eva Mendes Collection) stajala je kao salivena. Odličan styling upotpunila je udobnim sandalama na punu petu.

U jednom ranijem intervjuu Eva je otkrila da ne komplicira oko odijevanja i da se može spremiti za samo 10 minuta.

'Znam što mi se sviđa i što mi pristaje. Sama se našminkam i napravim frizuru. Spremim se za desetak minuta. Ne odijevam se uvijek savršeno i to je u redu', dodajući da rado nosi marame ili trake za kosu u situacijama kad nije zadovoljna frizurom.