ELEGANTNA PRINCEZA

Haljine kojima Kate Middleton duguje titulu modne ikone

04.07.2016 u 13:47

  • +6

Haljine Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Kate Middleton zajedno s članovima britanske kraljevske obitelji boravi u Francuskoj na komemoraciji u dolini Somme, a niti ovaj put nije odoljela haljini od čipke zbog koje izgleda poput nježne moderne princeze

Dizajnerske haljine od čipke postale su zaštitni znak vojvotkinje od Cambridgea na obilježavanju važnih obljetnica ili službenim događanjima, na kojima ne želi nositi pretjerano moderne kreacije s upečatljivim detaljima, zbog kojih bi možda bila prozvana da nije odjevena u duhu zahtjevne kraljevske tradicije.

Haljina brenda Alexander McQueen s peplum detaljem u struku i malom kragnom dizajnirana je od čipke Sophie Hallette, iste one koja je korištena za Kateinu spektakularnu vjenčanicu. Kako je ispod crna podstava, lijepa čipka u bež boji još više dolazi do izražaja. Kao velika ljubiteljica finih detalja, Kate je nosila i Mulberryjevu torbicu i klasične štikle Gianvita Rossija.

A prije dva tjedna još je jednu službenu obavezu iskoristila da zablista u raskošnoj čipkanoj kreaciji. Na Trkalištu Ascot plijenila je pažnju u romantičnoj bijeloj haljini brenda Dolce & Gabbana, koju smo već vidjeli tijekom obilježavanja kraljičina rođendana.

Poznati dizajnerski dvojac već je oduševljavao popularnu princezu jer je nosila dvije njihove haljine od čipke istog kroja, ali u drugim bojama. Tako je Kate na Festivalu of Remembrance u prelijepom Royal Albert Hallu blistala u njihovoj crnoj haljini, a netom prije i u ljubičastoj boji.