NOSE SE PRUGICE

Haljine kao stvorene za tople dane

04.04.2016 u 06:51

  • +23

Neodoljive prugaste haljine

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Nevezano o tome njegujete li klasičan stil, prugasta haljina postala je komad koji svakako morate imati u ormaru. Svake sezone prugastu haljinu možete prilagoditi trendovskim modnim dodacima koji će se pobrinuti da vaš odabir haljine na prugice svakim nošenjem izgleda drugačije

Ove sezone prugice su prerasle popularne crno-bijele ili modro-bijele varijante te stižu šarenije nego ikad prije. Raznobojne prugice na najbolji način oslikavaju aktualan retro trend koji se oslanja na modne 60-e i 70-e.

Klasična prugasta haljina nezamjenjiva je s dolaskom toplijih dana. Uz zanimljive modne dodatke, ona će uvijek izgledati drukčije. Osim toga, jednostavna prugasta haljina odlično će se ukopiti s parom balerinki, cipela s visokom potpeticom ili trendovskim bijelim tenisicama.

Ipak, oku ugodnim prugicama potrebno je pristupiti s dozom opreza. Zbog svojih vizualnih mogućnosti, prugice mogu učiniti čuda ili neugodnosti za vašu figuru.

Odlučite li se za haljinu s okomitim prugicama, tada ćete postići vizualno višu figuru, što svakako nije loše. Dok okomite prugice sužavaju i vizualno vas čine višima, vodoravne prugice stvorit će suprotan efekt.

Vodoravne pruge najbolje će pristajati vitkijim damama, s obzirom na to da imaju vizualnu tendenciju proširivanja figure pa će se za žene koje se mogu pohvaliti zanosnim oblinama, odabir haljina okomitih prugica pokazati mnogo boljim rješenjem.

Prugaste ili vodoravne, prugice kao detalj ove su sezone posebno privlačne. Ako još niste, sada je pravo vrijeme da svoj ormar obogatite odjevnim komadima u znaku bezvremenskih prugica.