POLUGOLE NA ZABAVI

Haljine Irine i Rite ne ostavljaju puno toga mašti

23.02.2015 u 18:05

Bionic
Reading

Već tradicionalno, nakon dodjele Oscara slijede partyji, a najpoznatiji su Vanity Fairov i party slavnog pjevača Eltona Johna

Nakon raskošnih haljina na 87. dodjeli Oscara slavne su se ljepotice preselile s crvenog tepiha na partyje te su glamurozne toalete zamijenile smjelijim i riskantnijim kreacijama.

Tako su seksi Irina Shayk i pjevačica Rita Ora odlučile plijeniti pažnju na partyju Vanity Faira, a ništa manje zamamna nije bila ni Heidi Klum koja je stigla otići i kod Eltona Johna.

Na partiju Vanity Faira tako su prevladavale crna i bijela boja te nešto boje crnog vina i sve nijanse plave. No to je sve palo u drugi plan jer su se slavne dame drznule odjenuti u prozirne haljine te goste ostaviti bez teksta.

Jedna od najbolje plaćenih manekenki današnjice i bivša djevojka slavnog Christiana Ronalda, Irina Shayk sjajno je izgledala u crnoj senzualnoj haljini Versus koju su neki zlobnici komentirali kako se radi o samo pola toalete.

Pitanje je što bi tek rekli za još odvažniju Ritu Oru kojoj je cijela pozadina bila u prozirnoj tkanini u haljini Donne Karan.

Očito se radi o nekom novom trendu haljina za koje je donje rublje potpuno out, a tome će se zasigurno mnogi veseliti. To je očito primijetila i Jennifer Lopez, koja je poznata po stajlinzima s ubojitim dekolteima. Sasvim je logično da neće mijenjati ono što valja i donosi joj popularnost pa je to primijenila i ovaj put u divnoj haljini Zuhaira Murrada.

Heidi Klum odabrala je pak malo profinjeniju verziju srebrne Versaceove haljine s prozirnim dijelovima, dok je seksipilna Sofia Vergara uživala uz svoga dečka Joea Manganiella i istaknula sve adute u haljini koja je isticala zamamne obline. Osim zgodne Vergare, u plavim su nijansama zasjale i Amy Adams, Kylie Minogue i Laura Dern.

No nisu sve holivudske dive igrale na kartu seksipila. Emma Stone nakon senzacionalne žuto-zelene haljine Elie Saab na dodjeli Oscara, nosila je nešto kraću lijepu haljinu u trendi boji crnog vina. Natalie Portman odlučila se za bijelu dugu Diorovu haljinu u kojoj je bila čisto oličenje elegancije, čemu su se priklonile i pop diva Christina Aguilera, Naomi Watts, Miranda Kerr te sestre Solange i Beyonce.