MODNA INSPIRACIJA

Haljina i tenisice - ljetna hit kombinacija ovako se nosi

17.07.2015 u 13:28

Bionic
Reading

Uspješna manekenka Karlie Kloss izvan modnih pista najčešće nosi udobnu obuću, a već nekoliko sezona omiljeni model su joj platnene tenisice koje sjajno kombinira uz ljetne haljine, ali i elegantnije outfite

Dugonoga bivša Viktorijina anđelica street style podredila je udobnosti, a velika je obožavateljica kultnih talijanskih platnenih tenisica Superga. Omiljeni model joj je onaj klasični, u bijeloj i tamnoplavoj boji, a sjajno ih kombinira s različitim outfitima, od casual do elegantnog.

Početkom godine na njujorškom tjednu mode poglede je privlačila u trendi bijeloj boji kad je vestu, kaput do koljena i hlače širih ravnih nogavica, savršeno uparila s talijanskim cool platnenim tenisicama Superga u tamnoplavoj boji.

Trčanje s revije na reviju tijekom nedavno završenog Tjedna visoke mode u Parizu, Karlie je lakše podnosila u bijelim klasičnim supergama koje je sjajno kombinirala s jednostavno crnom haljinom do koljena kojoj je jedini ukras bio veliki patentni zatvarač.

Platnene tenisice su tip obuće koji se nosi godinama, praktične su, udobne i najvažnije – uvijek u trendu. Još ako su u bijeloj boji, pristajat će gotovo svakoj modnoj kombinaciji pa se s lakoćom mogu ukomponirati u svakodnevni stil. Za klasične Superge kakve Karlie nosi, karakteristično je da se mogu prati na niskoj temperaturi u perilici rublja bez skupljanja, a što ih se više nosi, udobnije su i zanimljivije.

Poznata manekenka omiljene tenisice nosi na maksi suknje s prorezima, mini haljinice, elegantne hlače i haljine i pri tom uvijek izgleda styliš.

On the road again, do you think I packed enough? ✈️??

A photo posted by @karliekloss on

?? ?? by @joshuakushner

A photo posted by @karliekloss on