PET TOP KOMBINACIJA

Gwyneth Paltrow savjetuje kako se obući ovoga proljeća

15.04.2009 u 10:25

Bionic
Reading

Modni kritičari uglavnom hvale Gwyneth Paltrow zbog njezina stila i dobrog odabira odjeće, a sada je to svoje znanje i dobar ukus odlučila podijeliti sa svima

Look 1
Look 2

Gwyneth je u zadnjem izdanju newslettera Goop otvorila svoju garderobu i pokazala što će i kako kombinirati ovog proljeća i ljeta.

Iako u svojoj bogatoj kolekciji odjeće ima puno dizajnerskih krpica, za sezonu proljeće/ljeto 2009. Gwyneth je ipak preporučila pet odjevnih kombinacija koje uključuju i puno jeftinije modele, a odlično nadopunjuju skupe dizajnerske.

'Držat ću se klasike, koju ću upotpuniti s nekoliko jednostavnih komada', objasnila je Gwyneth svoju modnu mantru.

Look 3
Look 4

Za svaku od pet kombinacija Gwyneth objašnjava razloge i namjenu. U prvoj, idealnoj za jutarnje obaveze i vožnju djece u školu, Gwyneth kombinira lagani baloner, traperice i balerinke, uz napomenu da klasični baloner obavezno mora biti u garderobi svake žene. Za večer, baloner kombinira i s jednostavnom haljinom i štiklama.

Druga kombinacija je mornarski stil, koji iz sezone u sezonu izgleda moderno, a treća etno-šik. Među pet najvažnijih kombinacija za ovu sezonu Gwyneth je uvrstila i vrlo popularni kombinezon te vrlo udobne, pomalo vrećaste lanene hlače, obavezno potfrknute u skladu s novim trendovima.