KELLY BROOK

Guza mi ne izgleda tako dobro kao Pippina

26.08.2011 u 11:17

Bionic
Reading

Glumica, TV zvijezda, dizajnerica odjeće i model Kelly Brook u ožujku ove godine svima je objavila kako je trudna i očekuje svoje prvo dijete. No ta 31-godišnja britanska zvijezda doživjela je pravu tragediju i preživjela spontani pobačaj u petom mjesecu trudnoće. Nakon vremena tugovanja i borbe s gubitkom, Kelly Brook se vratila i izgleda bolje no ikada

'Vratila sam se u formu, vježbala sam, vozila bicikl, redovito odlazila u teretanu te se bavila poziranjem i modelingom', kazala je Kelly Brook za The Sun te naglašava kako je jako

lijepo vratiti izgubljenu liniju te biti ponovno u savršenoj formi.

Gubitak djeteta opisuje kao najteži i najstrašniji događaj u životu te priznaje kako se suočila i borila s osjećajima tuge, praznine, gubitka i krivnje. No naglašava kako je njezin dečko Thom Evans, 26-godišnji igrač ragbija cijelo vrijeme bio uz nju te joj pružao potporu.

Prošloga vikenda Kelly Brook bila je i djeveruša na vjenčanju svoje najbolje prijateljice Lise Foster te je na Twitteru uz slike sebe i Thoma ponosno objavila kako je upravo ona ulovila buket. 'To je bio jedan stvarno lijep dan, a ja sam glumila Pippu Middleton na vjenčanju, no moram priznati kako mi stražnjica nije izgledala tako dobro kao njezina. Imala sam široku haljinu tako da mi guza nikako nije dolazila do izražaja', priznaje Kelly te kaže kako još ne razmišlja o braku. 'Jednog dana bih se voljela udati i imati djecu, no trenutačno sa fokusirana samo na svoj posao i zdravlje, želim biti u dobroj formi i imati puno prijatelja', kaže Kelly.

Svestrana Kelly već je dizajnirala svoju liniju kupaćih kostima i donjeg rublja, a sada promovira Sky Ride, inicijativu koja bi Britance trebala potaknuti na što češće voženje bicikla, a za tu priliku odjenula je minijaturnu ružičastu haljinu i vrtoglavo visoke potpetice.