PODUZETNICI SU IN

Gube li nogometaši bitku za manekenke i pjevačice?

27.09.2011 u 11:21

Bionic
Reading

Kako se mijenjaju trendovi u modi, tako se redovito mijenja i trend u tome koji su dečki u određenom razdoblju in, nekad su to bili rokeri, reperi, nogometaši, a sada, čini se po odabiru poznatih cura, to su šarmantni poduzetnici

Čini se da se ostvaruje ono što je nedavno u eteru Antene Zagreb, rekao Dario Šimić, poznati bivši nogometaš, da siromašni nogometaši više nisu zanimljivi žena. Slijedom toga, pročešljali smo estradu, te shvatili da su malobrojne cure zaluđene nogometašima, a već su godinama na cijeni poduzetnici.

Postoje tu razne prednosti, od toga da je sam svoj šef, ne ide u karantene, a uvijek možete putovati s njima. To su odavno prepoznale naše poznate cure Nikolina Pišek, Maja Šuput, Milica Mihajlović i ostale koje nisu mogle odoljeti šarmu svojih poduzetnih izabranika. Njihovo zanimanje nije bilo presudno za vezu, ali sve do jedne pale su na poduzetnike, dečke koji znaju što žele, a i znaju brinuti za sebi i svoje zaposlenike.

Na Wikipediji postoji točna definicija zanimanja iz snova. Poduzetnik je vlasnik poduzeća i osoba koja upravlja resursima (ljudskim i materijalnim) i preuzima rizik da bi ostvario dobit.

Pa, upoznajmo one koje su izabrale naše cure.

Nikolina Pišek i Matija Ćorković su zaljubljen par
Matija Ćorković odabranik je zgodne Nikoline Pišek. Matija Ćorković navodno u Berlinu posjeduje nekoliko restorana, agenciju za organiziranje koncerata, tvrtku za iznajmljivanje limuzina, a prije nekoliko godina osnovao je i diskografsku kuću. Iako navodno posjeduje Ferarri, Matija je, navode srpski mediji, skroman i dobar dečko. Nikolina i Matija svoj svaki slobodan trenutak koriste da si budu bliže, a ljubav im cvjeta na relaciji Zagreb-Berlin. Nikolini često Matija priprema iznenađenja, tako joj je za prošli rođendan iznenadio tulumom iznenađenja, divnom haljinom koju potpisuje talijanska modna kuća Gucci i cipelama. Nedavno se doznalo da je atraktivna voditeljica upoznala je roditelje svoga dečka, a priča se da su roditelji su je istinski oduševili, što znači da je par jako ozbiljan u svojim planovima.

Pjevačica Maja Šuput sreću je našla uz 40-godišnjeg Marija Kovačevića, on je vlasnik uspješnog Hemingway bara, a često Maju vodi u Ameriku gdje je prije poslovao. Maja često govori da živi sto na sat, ali njenom dečku to ne smeta jer on živi još brže. Maja je apsolutno sigurna da je on čovjek njenog života.'Vjerojatno je i on razlog mog dobrog izgleda, na koji u posljednje vrijeme dobivam brojne komplimente. Naprosto sam mirna, sretna i opuštena. Nisam pustila suzu godinu dana i sedam mjeseci koliko smo u vezi!', rekla je u ljeto Maja za časopis Extra.
Da je još uvijek sretna, potvrdila nam je i nedavno. 'Zaljubljenost mi je vjetar u leđa. Super je to da te netko razumije, poštuje, cijeni, odmah na licu imaš širi osmijeh. Iako sam ja sretna i sama. Nisam cijeli život bila u vezama, no ljubav ti može pomoći da se osjećaš bolje. Sretna sam, a kad bih bila u nekoj lošoj vezi, to bi se vidjelo, kao i sada kad se vidi da sam sretna.'

Na šarm poduzetničkog duha pala je i pjevačica Severina Vučković koja će uskoro postati gospođa Popović, za nekoliko mjeseci će dobiti i prinovu. Njenog zaručnika srpski mediji opisuju kao neokrunjenog kralja bakra, suvlasnika valjaonice i vlasnika kompanije koji ima godišnje prihode koji navodno premašuju milijardu američkih dolara. 'Našla sam tipa koji zna trajati u dvoje.', rekla je Severina nedavno u eteru Narodnog radija. Severina je jako ponosna i na Milanov humanitarni rad. Naime, Milan je nedavno donirao novac za veliku humanitarnu akciju 'Bitka za bebe' fonda B92 i to čak 100.000 eura za kupnju inkubatora za novorođenčad, te je držao dirljivi govor u Narodnoj skupštini Srbije.

Nina i Bernard na koncertu Gibonnija

Suprug Nine Badrić, Bernard Krasnić, vodi kultno okupljalište u središtu Zagreba Hole in One i restoran Mu Steak and Chop House. Osim toga, Bernardov otac Rihard Krasnić građevinski je poduzetnik koji je u zagrebačkoj četvrti Remete, gdje je par obavio crkveno vjenčanje, izgradio tri stambene zgrade. Osim navedenog obitelj Krasnić posjeduje vilu vrijednu oko dva milijuna eura, od 700 četvornih metara s bazenom i vrtom, također u Remetama, koju je prilikom boravka u Zagrebu unajmio holivudski glumac Richard Gere.
Nina i Bernard su imali kratku krizu u braku, no onda su sve srećom prevladali. 'Ljubav zaslužuje drugu šansu. Da sam joj okrenula leđa, nikad si ne bih oprostila. A za to je trebalo mnogo hrabrosti. Brak je kompleksan odnos i drago mi je da sam bila hrabra. Jedino za čim žalim je to što sam pri razvodu bila brutalno iskrena u javnosti. Tada sam shvatila da je istina, nažalost, poput mesa koje niste na vrijeme stavili u frižider. O sebi sam pročitala stotine neistina i komentara, razgovori su se vrtjeli samo oko te priče, kao da ništa u životu nisam napravila – odjednom me počela definirati bračna kriza koju smo muž i ja prevladali', rekla je Nina za časopis Gloria.

Milica Mihajlović, poznata srpska manekenka, zaljubila se u mladog poduzetnika Ivana Todorića. Milica je svoje obveze stavila sa strane, kako bi što više vremena provodila uz svog dečka. Carstvo Todorića je ogromno, toliko veliko, da ga je teško nabrojati. Milica je jako često u Zagrebu, a zaljubljeni par uvijek se u javnosti pojavljuje zajedno.

Trend zaljubljivanja naših djevojaka u poduzetnike ne jenjava, a kako i ne bi kad se zna da iza svakog uspješnog muškarca stoji zanosna i jednako uspješna žena.