BLAGDANSKI LOOK

Griješi li ona ikad: Kate Middleton ukrala pozornost u crvenom od glave do pete

08.12.2021 u 18:41

Bionic
Reading

Supruga princa Williama, omiljena članica engleske kraljevske obitelji uživa status modne ikone čije se modne kombinacije sa zanimanjem prate i izvan Velike Britanije

Jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, uvijek elegantna vojvotkinja od Cambridgea najveća je konkurencija španjolskoj kraljici Letiziji i danskoj princezi Mary, poznatima po besprijekornim modnim izdanjima.

Kate Middleton pojavila se u još jednom fantastičnom modnoj kombinaciji na predblagdanskom događanju pod nazivom 'Together At Christmas' u Londonu, koji slavi 'nevjerojatan rad' heroja pandemije, uključujući humanitarne djelatnike, učitelje i volontere.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vojvotkinja od Cambridgea izgledala je poput moderne princeze u očaravajućem crvenom kaputu s upečatljivim detaljem u obliku mašne njezine omiljene dizajnerice Catherine Walker.

Inače, isti je kaput samo u crnoj varijanti nosila na pogrebu supruga kraljice Elizabete II, princa Philipa.

'All red' look za koji je dobila samo pregršt komplimenata, Kate Middleton je upotpunila stiletticama Gianvita Rossija, efektnim nakitom iz kraljevske riznice koji je nekad pripadao majci kraljice Elizabete II i također crvenom torbicom Miu Miu koju je nosila u prijašnjim prigodama.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Evening Standard / Eyevine / Profimedia

Prepoznatljiva frizura s blagim uvojcima i odličan make up savršeno su se uklopili u ovo izdanje za čistu peticu 39-godišnje majke troje djece.

U društvu odlično raspoložene Kate bio je i njezin suprug princ William, kao i članice kraljevske obitelji Sophie Wessex te princeza Beatrice i njezin suprug Edo, princeza Eugenie, kao i Zara i Mike Tindall.

Kraljevskoj obitelji pridružili su se i roditelji Kate Middleton, Carole i Michael, kao i mlađa sestra Pippa Middleton-Matthews.

Humanitarno događanje koje je uključilo ​​glazbene nastupe zvijezda poput Ellie Goulding i Leone Lewis, snimljeno je u suradnji s BBC Studios Events Productions i bit će emitirano na ITV-u na Badnjak kao dio posebnog programa pod nazivom 'Royal Carols: Together At Christmas'