vladajući trend

Gore Valentino, dolje Birkenstock: Juliane Moore spojila elegantnu košulju i sako s omiljenim udobnim natikačama pa oduševila kombinacijom

21.06.2021 u 10:15

Bionic
Reading

Kako kombinirati ležerne i elegantne modne komade jako dobro zna glumica Julianne Moore. Odjenuvši svileni top i bezvremensko elegantan Valentino sako uz vrlo trendi Birkenstock natikače oduševila je zaljubljenike u modu i pokazala kako su udobne natikače i dalje jedan od vladajućih trendova

Prema podacima modne tražilice Lyst sandale Arizona čiji dizajn potpisuje poznata tvrtka Birkenstock bio je najpopularniji model cipela prošle godine. Ove vrlo ugodne i udobne za nošenje, no ništa manje efektne natikače, bit će vrlo popularne i ove sezone.

Gostujući u kasnom noćnom showu Jamesa Cordona putem Zooma, glumica Julianne Moore pokazala je odličan ležeran, ali vrlo upečatljiv stajling te dokazala kako udobne ljetne sandale mogu istovremeno biti vrlo chic. I dok se za vrijeme gostovanja u showu vidio samo gornji dio Juliannine kombinacije, objavljena fotografija na Instagramu otkrila je cijelu kombinaciju koja se jako svidjela zaljubljenicima u modu.

Julianne je ružičasti svileni top uparila s klasičnim crnim sakoom brenda Valentino, a dizajnerske komade kombinirala je s trapericama ležernog kroja te sandalama Arizona tvrtke Birkenstock u crnoj boji. Uz fotografiju slavna glumica je napisala: 'Gore Valentino, dolje Birkenstock. Što da radim ako moram ustati?', i time nasmijala brojne pratitelje.

Na njeno pitanje mnogi su se jednoglasno složili: Samo ustani, Birkenstock izgledaju sjajno u ovoj kombinaciji, a kombinacije ležerne i elegantne odjeće odlično izgledaju u stajlinzima za svaki dan.