FASHION GURU

Jedini minus u stajlingu Vesne Pisarović su cipele; na ovaj kombinezon tako jednostavne salonke nisu ispale najbolje

  • 03.08.2021 u 09:31

  • Bionic
    Reading

    Ovog vikenda napokon se moglo uživati u dobrim koncertima diljem naše obale, a jedan od njih zasigurno je bio i onaj Vesne Pisarović na šibenskoj tvrđavi Barone. Njezin nastup zapeo je za oko i našem Fashion Guru, koji je imao i malu zamjerku

    Na tvrđavi Barone, goste je oduševila svojim glasom Vesna Pisarović. Ne znam koliko je pjevala svoje starije hitove, ali svi ljubitelji jazza su došli na svoje jer znamo da Vesna itekako ima dobar glas i da je cijenjena u tom žanru.

    Kako i priliči toj vrsti muzike i ambijenta, Vesna se odlučila za plavi kombinezon. Kroj je malo poseban, ništa tu nije neobično, ali ipak je zanimljivo.

    Minimalno nakita, samo lančić i raspuštena kosa su bili dovoljni da Vesna zablista. Njezin jedini minus u ovom stajlingu su cipele koje su mogle biti malo posebnije - možda je htjela imati zatvorene, jer joj je to odgovaralo što se tiče samog nastupa, ali na ovaj kombinezon tako jednostavne salonke nisu ispale najbolje. Bolji bi joj izbor bile čak i ravne sandale, a da ne govorimo o nekima na malu petu, možda čak i deblju.

    • +12
    Vesna Pisarović Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.