NEUMORNA DIVA

Glamurozna Jennifer Lopez istaknula senzacionalnu figuru

23.10.2019 u 11:02

Bionic
Reading

Samo mjesec dana nakon što je njezin novi film 'Prevarantice s Wall Streeta' završio na svjetskim kinoplatnima, neumorna latino diva Jennifer Lopez već snima novi. Na filmskom setu nadolazeće romantične komedije 'Marry Me' slavna J. Lo zablistala je posebnim sjajem

U društvu glumačkog kolege Owena Wilsona i popularnog kolumbijskog pjevača Malume, Jennifer Lopez pojavila se na setu svoje nove romantične komedije 'Marry Me', koja se iduće godine očekuje u kinima.

Slavna 50-godišnja pjevačica i glumica u novom filmu utjelovljuje lik pop dive, a na filmskom setu, koji je predstavljao crveni tepih svečanog događanja, imala je priliku istaknuti svoju zavidnu figuru u blještavoj haljini s mnoštvom zavodljivih detalja.

  • +4
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Kristin Callahan/ACE Pictures / INSTAR Images / Profimedia

Kreaciju prekrivenu mnoštvom srebrnih ljuskica, zavodljivog proreza na leđima i detaljem dugog rukava nalik plaštu, J.Lo je nosila na filmskom setu uz podjednako blještave detalje poput naušnica ringova te torbice i cipela u crno-srebrnom izdanju.

Kako se navodi na IMDb-ju, novi film s Jennifer Lopez u glavnoj ulozi temeljen je na web stripu Bobbyja Crosbyja, u kojem očajna pop diva ugledavši obožavatelja sa znakom 'Udaj se za mene' pristaje na njegovu bračnu ponudu.

Kolumbijski pjevač Maluma u spomenutom filmu glumi rokera koji prekida s J. Lo pred oltarom, a upravo na tom kaotičnom vjenčanju, koje se održava u njujorškom Madison Square Gardenu, ona ugleda obožavatelja (Owena Wilsona) u gomili i učini ga svojim mladoženjom.