U DUHU 20-IH

Glamurozna Amal Clooney plijenila poglede na svečanoj zabavi

10.05.2019 u 18:45

Bionic
Reading

Kada se ne nalazi na sudu, odvjetnica za ljudska prava Amal Clooney sa suprugom rado se odaziva svečanim događanjima. Nakon pojave na svjetskoj premijeri suprugove nove serije 'Catch 22', Amal je ovoga zablistala na gala događanju u organizaciji švicarskog luksuznog brenda satova Omega

Nakon kratkog boravka u Los Angelesu, bračni par Clooney zaputio se do grada Orlanda na Floridi gdje su prisustvovali glamuroznoj zabavi povodom 50. godišnjice američke svemirske misije Apolo 11 u organizaciji švicarskog brenda satova Omega.

I dok se Clooney na spomenutom događanju pojavio u klasičnom crnom smokingu, njegova supruga Amal Clooney plijenila je poglede u kremastoj haljini koju je samo za nju dizajnirao proslavljeni talijanski dizajner Giorgio Armani.

Svečana kreacija na jedno rame i strukiranog kroja ponajviše se isticala detaljem dugih resica, a ovu haljinu koja najbolje opisuje glamur 20-ih godina prošloga stoljeća Amal je vješto stilizirala satenskom torbicom clutch,u identičnoj boji kreacije, dok je efektnim, ljubičastim naušnicama u obliku listova oplemenila frizuru definiranih valova.

Dodatnu dozu glamura ova odvjetnica za ljudska prava osigurala je klasičnim, zlatnim cipelama u špic, a u pratnji supruga bila je jedna od glavnih zvijezda zabave održane u Svemirskom centru John F. Kennedy.

  • +2
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia