MAJA I ALEKS SVE PREKRILE

Gianna u prozirnoj haljini pokazala donje rublje

23.06.2013 u 14:25

  • +36

Otvorenje Escape bara

Izvor: Promo fotografije / Autor: Escape bar

Bionic
Reading

Aleksandra Grdić, Antea Kodžoman, Maja Cvjetković, Iris Rajčić i Ines Španja na oduševljenje okupljenih nosile su modnu reviju na Rabu

Vatrenim slavljem uz modnu reviju te prigodni programski sadržaj lounge bar Escape na Rabu otvorio je još jednu ljetnu sezonu. Uz modnu reviju Ivice Skoke koji je predstavio retrospektivu svojih posljednjih dviju kolekcija, gostima su se predstavile i dvije mlade dizajnerice. Zagrepčanka Mirka Zelić pokazala je svoju prvu kolekciju nakita M by Me.


Hrvatskoj publici prvi put je predstavljena kolekcija nakita Almissa modne dizajnerice De Lena, koja je prije hrvatske bila prikazana u Kuala Lumpuru. De Lena nakit je prvi takve vrste u svijetu jer se radi o posebnoj čipki koja se aplicira na dijelove tijela. Reviju su nosile bivše misice i hrvatski top modeli: Aleksandra Grdić, Antea Kodžoman, Maja Cvjetković, Iris Rajčić, Ines Španja koje su svojim izgledom i ljepotom sve prisutne ostavile bez daha.

Voditelj i domaćin večeri bio modni kritičar Neven Ciganović koji je prisutne zabavljao duhovitim pošalicama. Pjevačica u usponu Gianna Apostolski premijerno je predstavila svoju novu ljetnu pjesmu ‘Kuća izgubljenih duša’.