NOVA SHOPPING DESTINACIJA

Gerry Weber stigao je u Split

06.06.2017 u 10:31

  • +25

Gerry Weber

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Poznati njemački modni brend Gerry Weber koji kombiniranjem bezvremenskog dizajna i suvremenih trendova omogućuje ženama da se u svakoj prilici osjećaju jedinstveno i nedoljivo ženstveno, proslavio je otvorenje nove trgovine u splitskom City Centeru one

U društvu modne savjetnice Alme Premerl Zoko, svečanom su se otvorenju pridružile brojne Splićanke koje su napokon dočekale Gerry Weber u svom gradu. Svi posjetitelji imali su priliku zasladiti se finim slatkim zalogajima, ali i pogledati koje nam je sve modne novitete Gerry Weber pripremio za nadolazeće ljeto.

Gerry Weber modni brand napokon je otvorio svoja vrata u Splitu i to u jednom od najpopularnijih splitskih shopping adresa, City Centeru one. Brojne Splićanke i ljubiteljice Gerry Weber modnog izričaja, pridružile su se svečanom otvorenju i iz prve ruke provjerile sve novitete koje je ovaj poznati njemački brand pripremio za ljetnu sezonu. Za sva pitanja, nedoumice ili pak ugodan ženski razgovor, na raspolaganju im je bila modna savjetnica Alma Premerl Zoko.

Gerry Weber modne novitete možete pogledati u ekskluzivnoj i stilski besprijekornoj trgovini na drugom katu City Centera one Split na drugom katu i sami se uvjeriti da je riječ o novoj i nezaobilaznoj modnoj shopping oazi.