Heraldi for men & women

Gdje kupiti Victoria Beckham kreacije?

07.11.2023 u 09:11

  • +3

Victoria Beckham

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Kreacije Victorie Beckham, koje slave suvremenu eleganciju kroz besprijekorne krojeve i izradu, istovremeno naglašavajući klasične motive obogaćene suvremenim elementima, ekskluzivno su dostupne u trgovinama Heraldi for men & women, smještenim na adresi Frankopanska 6, te u Arena Centru u Zagrebu

Od 2008. godine Victoria Beckham je sinonim za suvremenu eleganciju i sofisticiranost. Njezin brand, smješten u modnoj prijestolnici Londonu, postao je ključan dio garderobe moderne žene diljem svijeta, zahvaljujući besprijekornim krojevima i izradi. Kroz godine, njezin je brend proširio svoj utjecaj kroz plodonosne suradnje, poput one s Reebokom, te lansiranjem Victoria Beckham Beauty i VB Body linija, a njezin debi na ovogodišnjem Paris Fashion Weeku označio je novo poglavlje u povijesti branda, ističući ženstvenost, umjetničku izradu, eleganciju i jednostavnost kao glavna obilježja njezinog prepoznatljivog stila. Nova kolekcija predstavlja pravu poslasticu za modne entuzijaste koji cijene sofisticirani minimalizam i suptilnu eleganciju.

U novoj kolekciji, Victoria Beckham istražuje suptilne geste i detalje koji naglašavaju jednostavnost nošenja odjeće i prirodan fluidni pokret tkanine. Inspirirana kinematografskim motivima, kolekcija analizira ikonične filmove poput 'Taxi Driver' iz 1976. i 'Basic Instinct' iz 1992., stvarajući savršen spoj luksuzne grunge estetike i suvremene fluidnosti. Od trapez hlača do pletenih komada, ova kolekcija ističe suptilnost i slojevitost odjevnih komada, stvarajući privlačnu harmoniju između funkcionalnosti i elegancije.

Jednostavni odjevni komadi dodatno su istaknuti detaljima poput padajućih ramena, nepravilnih nabiranja, te igre s iluzijama izrezanih detalja. Uz to, istraživanje elegantnih gesti u odijevanju otkriva svedene, ali upečatljive detalje poput satenskih traka na hlačama koje se pretvaraju u trodimenzionalne volane, te pažljivo konstruiranih traperica koji savršeno ističu siluetu. Dizajnirane s naglaskom na udobnost i suptilnu sofisticiranost, ove kreacije naglašavaju prirodnu ljepotu i gracioznost pokreta. Nova kolekcija donosi i širok spektar modnih dodataka - od torbi i cipela do minaudières - koje su osmišljene kao savršeni dodatak elegancije svakom odjevnom komadu.

Heraldi for men & women