NAGRADNJAČA

Garnier Invisimineral - dezodorans s dvostrukim djelovanjem

12.08.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Garnier predstavlja dezodoranse Invisimineral s dvostrukim djelovanjem koji istodobno njeguju kožu i ne ostavljaju bijele tragove. Tportal.hr ovom prilikom poklanja svojim čitateljicama tri paketa Invisimineral Calm dezodoransa u spreju i roll on

Invisimineral je dezodorans s dvostrukim djelovanjem koji zadovoljava brojne potrebe žena, uzrokovane modernim stilom života. Tako Invisimineral ne ostavlja tragove, nije vidljiv na crnoj odjeći i pruža 48-satnu zaštitu od znojenja i njegu.

Zašto birati između dezodoransa koji ne ostavlja tragove i onoga koji njeguje kožu? Sada birajte između nova tri Invisimineral dezodorasa koji sadrže oboje.

CALM – njegujući efekt
Dezodorans s dvostrukim djelovanjem i učinkovitošću protiv bijelih tragova te posebnom njegom namijenjenom obrijanoj i depiliranoj koži. Obogaćen alantoinom, aktivnim sastojkom koji sprečava crvenilo i žarenje nakon uklanjanja dlačica. Miris je bogat cvjetnim, praškastim i svježim mirisnim notama.

MAX PROTECT – ultrajaka zaštita
Dezodorans s dvostrukim djelovanjem koji ne ostavlja bijele tragove, a koža ostaje izrazito suha u bilo kojoj situaciji. Obogaćen izrazito apsorbirajućim mineralitom, njegova nevidljiva formula s dvostrukim djelovanjem ostaje učinkovita čak i u ekstremnim uvjetima. Ovaj dezodorans je posebno osmišljen za žene koje se bave sportom. Miris je obogaćen zeleno-cvjetnim, voćnim i svježim notama obavijenim u mošus.

COOL – cjelodnevni osjećaj svježine
Dezodorans koji ne ostavlja bijele tragove i postojanog je mirisa koji pruža svježinu koja traje cijeli dan. Svježi, stimulirajući miris koji traje cijeli dan sastavljen od zelenih, drvenih i cvjetnih nota.

Garnier tehnologija spreja: uljna tehnologija koja čini sastojke antiperspiranta nevidljivim na odjeći.
Garnier tehnologija roll-ona: tehnologija brzog sušenja, suši dva puta brže, apsorbirajući mineralite.

Nagrade su osvojile:

Dunja Matić
Mirjana Stojaković
Ivona Mihaljević

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.