LASKAV ODABIR

Frizure za tanku kosu srednje dužine koje dokazano daruju volumen

10.01.2022 u 12:25

Bionic
Reading

Brojne žene s tankom kosom žale se na premalo volumena i beživotni izgled kose, a za to je vrlo vjerojatno zaslužan pogrešan izbor frizure

Tanku kosu ponekad je jako teško oblikovati, a većinu vremena troši se na postizanje bujnijeg izgleda. Bilo da se radi o tehnici stvaranja kovrča ili korištenju vrhunskih frizerskih proizvoda za stvaranje volumena, pojedini frizerski trikovi djeluju, dok drugi baš i ne. Kako bi tankoj kosi srednje dužine podarili veći volumen, postoji nekoliko frizura na koje se isplati obratiti pozornost.

Pet frizura za tanku kosu srednje dužine

Dugi bob u blago valovitoj verziji

Fruzure srednje dužine najviše laskaju damama s tankom kosom. Duža verzija popularne bov frizure, primjerice, ukoliko stiže s neurednim valovima, osigurava željeni volumen u tren oka.

Frizura beach valova s razdjeljkom sa strane

Razdjeljak po strani stvara voluminozan izgled kose na vrhu glave, a dojam bujne kose dodatno će pojačati neuredni beach valovi. Prilikom pranja tanke kose izbjegavajte proizvode koji sadrže ulja kako biste s dodatnom lakoćom postigli veći volumen.

Slojevito ošišana kosa

Nije nikakva tajna da slojevito ošišani pramenovi rezultiraju bujnijim izgledom tanke kose, a naglašavanju volumena slojevito ošišane pomažu proizvodi poput spreja za teksturu i volumen koji ju ne otežavaju.

Shag frizura

Razbarušena stepenasta frizura u duhu 70-ih u modu se vratila na velika vrata, a zahvaljujući dodatku zavjesa šiški dodatno pomaže u stvaranju volumena tanke kose.