PREPLAVILI JE OSJEĆAJI

Franka Batelić nije mogla suspregnuti suze

29.11.2013 u 12:54

Bionic
Reading

'Ljubav su sitnice, ljubav oprašta, ljubav je slijepa, ljubav je živa i najveći je pokretač svemira', rekla je Franka iznimno zadovoljna novom pop baladom za koju je proteklog tjedna snimala i spot

U režiji sve zaposlenijeg redatelja Filipa Dizdara, Franka Batelić je željela tekst pjesme pretočiti u slike svakodnevnih ljudi i njihovih odnosa. 'Bilo je bitno pokazati da je ljubav univerzalna, za sve nas, da nije ekskluzivna i rezervirana samo za određene', rekla je Franka.

'Pokušao sam dočarati slike mladog para koje čeka budućnost i beba, muškarca i žene koji znaju što znače riječi 'tebi vjerujem, ti si uvijek tu', život žene koja bez obzira na gubitak voljene osobe poručuje 'uz tebe imam snage i kada slaba sam, uz tebe idem dalje i kad sam umorna…'. I bez obzira na sve, samo ljubav pomaže', poručio je Dizdar.

Autor snažne pop balade 'Ljubav' je Branimir Mihaljević, a teksta Antonija Šola, i oni iznimno vjeruju u pjesmu koju Franka naziva 'stilskom prekretnicom u karijeri'.

'Obožavam ovu pjesmu!' oduševljeno je poručio Mihaljević i dodao: 'Dogodila se toliko iskreno i spontano, a kada sam je prvi put pustio Franki, danima ju je pjevušila te me nazvala i rekla da je moramo složiti najbolje do sada. To se i dogodilo. Ovo je Frankina najbolja vokalna izvedba vlastite pjesme u kojoj je pokazala svu čar i emociju svog sjajnog vokala.

Tjedan dana snimanja, brojne lokacije, desetak glumaca... stvorili su životne situacije i poruku što je za Franku ljubav. U skladu sa svjetskim trendovima, prvi put je Frankin tim odlučio pjesmu i spot predstaviti u isto vrijeme. Kako bi se zahvalila svojim brojnim fanovima na vjernosti i potpori, Franka je spot prvo pokazala na svome Facebook profilu.

Franka u spotu nije mogla suspregnuti suze, jer je se pjesma duboko dojmila.