JAHTA A USIDRENA KOD BAŠKE VODE

[FOTO] Supruga ruskog milijardera svratila je s luksuznom jedrilicom opet u majčin rodni kraj

22.10.2020 u 19:53

Bionic
Reading

Luksuzna jedrilica A, u vlasništvu ruskog milijardera Andreja Meljničenka, usidrena je u četvrtak u akvatoriju ispred Brela kod Makarske. Meljničenkova supruga Aleksandra po majci Vanji je porijeklom iz Baške Vode, a nagađa se da je upravo ona s kći prevezena s gumenjakom do obale, gdje imaju kuću

Luksuznu jedrilicu navodno je prije dvije i pol godine ruski milijarder kupio supruzi kao poklon za rođenje drugog djeteta. Vrijedna je oko 400 milijuna eura, dugačka je 143 metra, a navodno ima panoramsku podvodnu kupolu pa se s jahte može promatrati morsko dno. Djelo dizajnera Phillipea Starcka proteže se na osam katova i ima heliodrom.

Supruga ruskog bankara Andreja Meljničenka, rođena je Beograđanka koja se nekad bavila manekenstvom i pjevala u grupi Models.

Aleksandra je manekensku karijeru započela još kao 15-godišnjakinja, a članica benda Models, srpske inačice Spice Girls, postala je sa 17 godina. Završila je ekonomiju u Beogradu, govori cijeli niz stranih jezika (engleski, španjolski, talijanski i ruski), a mediji joj vole tepati da je 'srpska Angelina Jolie'.

Bivšu pjevačicu veže prijateljstvo s našom pjevačicom Ninom Badrić, koja je s njom uživala na ovom brodu na St. Bartsu i na Ibizi.

  • +25
Luksuzna jahta rzskog milijardera usidrena u Brelima Izvor: Cropix / Autor: Ivo Ravlić / CROPIX